Άνοιξη 2012 και ζώδια

Η Άνοιξη έφτασε και σιγά σιγά ο ήλιος γλυκαίνει τα συναισθήματα και τις εκφράσεις μας. Ήρθε η Άνοιξη και για τα δώδεκα ζώδια. Οι προβλέψεις για κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια δίνονται παρακάτω:
Οι κριοί θα οργανωθείτε, θα ανεβείτε ψυχολογικά και θα παλέψετε ώστε να διατηρήσετε την εργασία σας και να έχετε οικονομική ευημερία. Είναι πιθανόν να σας απασχολήσει το κοντινό σας περιβάλλον και να χρειαστεί να διασαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις.
Οι ταύροι θα έχετε την πλανητική εύνοια της Αφροδίτης και του Δία, με αποτέλεσμα, να κάνετε μία καινούργια αρχή στον έρωτα ή στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Σαφώς, τα προβληματάκια δεν θα λείψουν αλλά θα είστε κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Οι δίδυμοι προβλέπεται να αναγεννηθείτε αυτή την Άνοιξη. Θα παλέψετε για όλα και με όλα και θα σας απασχολήσει το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η τύχη θα είναι συχνά στο πλευρό σας και η Αφροδίτη σας ευνοεί αρκετά.
Οι καρκίνοι θα ασχοληθείτε με κάποια ζητήματα από το παρελθόν σας και θα σας απασχολήσει η καριέρα σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες και τις συγκυρίες να περάσουν, εκμεταλλευτείτε τες. Είναι μία περίοδος λίγου άγχους αλλά όλα θα πάνε καλά.
Οι λέοντες θα είστε από τους ευνοημένους αυτής της Άνοιξης του 2012, θα έχετε επαγγελματική εύνοια. Τα επαγγελματικά σας θα αγγίξουν την τελειότητα αρκεί να είστε ταπεινοί και συνετοί. Επίσης μην προσπερνάτε έναν έρωτα.
Οι παρθένοι ενδεχομένως να πιεστείτε κατά την φετινή Άνοιξη. Ο Άρης από το ζώδιο σας, πιέζει τα επαγγελματικά σας και πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Επίσης τα ερωτικά σας θέλουν λίγη προσοχή, πάρτε αποφάσεις εφόσον είστε σίγουροι ότι μπορείτε να "πληρώσετε" το τίμημα.
Οι ζυγοί θα έχετε μία ερωτική ή/ και μία επαγγελματική εύνοια αρκεί να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πέσουν χάμω. Η ειλικρίνεια σας χαρακτηρίζει και όλα θα πάνε καλά.
Οι σκορπιοί προβλέπεται να περάσετε μία ερωτική Άνοιξη με εύνοια και τύχη στα ερωτικά σας. Προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί και εκδηλωτικοί και να μην κάνετε πολλά έξοδα. Η Άνοιξη είναι με το μέρος σας.
Οι τοξότες θα είστε από τους ευνοημένους της Άνοιξης του 2012. Μία επένδυση σε συνάρτηση με τη δημιουργικότητα σας, θα σας δώσει πολλά ενώ μία γνωριμία, ίσως, εξελιχθεί σε μία όμορφη ερωτική σχέση. Προσέχετε ελαφρώς την φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση.
Οι αιγόκεροι την Άνοιξη του 2012 θα είστε δυναμικοί και θα ξεκαθαρίσετε κάθε τι, που σας στεναχωρεί. Οι φιλικές σχέσεις, τα ερωτικά σας ζητήματα και οι συνεργασίες σας θα ξεκαθαριστούν. Αξιοποιήστε την οργανωτική σας φύση.
Οι υδροχόοι θα είστε από τους ευνοημένους της Άνοιξης 2012. Θα ανανεωθείτε και θα είστε ερωτικοί και δραστήριοι. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν καθώς και τα οικογενειακά σας θέματα. Όλα θα πάνε καλά.
Οι ιχθύες θα είστε κάπως περίεργα ψυχολογικά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες αλλά και δυσκολίες. Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα συναισθηματικά θα νιώσετε συχνά μία σύγχυση. Μην πτοείστε και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, πόσο μάλλον πορίσματα.
Η Άνοιξη είναι μία ευκαιρία για αλλαγές, για λίγη φιλοσοφία παραπάνω. Ας κρατήσουμε τα καλά και ας προχωρήσουμε, δυναμικά μπροστά.
Καλή Άνοιξη και αναγέννηση σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •