Άντρας δίδυμος (Πώς να κερδίσει μία γυναίκα έναν άντρα δίδυμο)

Ο δίδυμος ανήκει στα μεταβλητά ζώδια, είναι ένα ζώδιο του αέρα. Ο άντρας δίδυμος προσεγγίζει τον έρωτα με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει την ίδια τη ζωή. Για έναν άντρα δίδυμο ο έρωτας ταυτίζεται με την αναζήτηση νέων και διαφορετικών εμπειριών. Ο άντρας δίδυμος είναι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, έχει νεανική φύση και χρησιμοποιεί το μυαλό του ακόμη και σε ερωτικά ζητήματα.
Μία γυναίκα που θέλει να κερδίσει έναν άντρα δίδυμο πρέπει να είναι δραστήρια και έξυπνη. Ο άντρας δίδυμος ελκύεται από τις γυναίκες που είναι ευρηματικές και που δεν μένουν στάσιμες γιατί ο ίδιος απεχθάνεται τη στασιμότητα.
Ο άντρας δίδυμος απεχθάνεται τη ρουτίνα, γι' αυτό το λόγο πρέπει μία γυναίκα να νιώσει την ανάγκη που έχει να είναι ελεύθερος και να μην τον καταπιέσει.
Η εξωτερική εμφάνιση μιάς γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο για έναν άντρα δίδυμο. Θέλει η γυναίκα που θα τον κερδίσει να είναι περιποιημένη και ο ίδιος να νιώθει πως είναι πρότυπο ομορφιάς και θηλυκότητας.
Η γυναίκα που θέλει να μπει στη ζωή ενός άντρα, που ανήκει στο ζώδιο των διδύμων, πρέπει να είναι συνέχεια σε κίνηση και να είναι εφευρετική. Είναι καλό έναν άντρα δίδυμο να μην τον κάνει μία γυναίκα να νιώσει πλήξη.
Το σίγουρο είναι ότι ένας άντρας δίδυμος μπορεί να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε μία γυναίκα, για όσο χρονικό διάστημα μείνει μαζί της.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - δίδυμοι - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο για εσάς τους διδύμους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •