Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012

Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας. Εξαιτίας της έλλειψης επικοινωνίας και της έλλειψης πληροφόρησης θα υπάρξουν χωρισμοί και δυσάρεστα νέα.
Λόγω της έκλειψης ηλίου θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και μία επαναστατική διάθεση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία απογοήτευση και πολλές λάθος εκτιμήσεις. Επίσης, είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι αποφάσεις θα πάρουμε ώστε να μην τις μετανιώσουμε αργότερα. Τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα εξαιτίας της έκλειψης ηλίου είναι οι δίδυμοι, οι παρθένοι, οι τοξότες και οι ιχθύες των πρώτων δεκαήμερων. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι λέοντες, οι κριοί, οι ζυγοί και οι υδροχόοι των πρώτων δεκαήμερων. Κατά τη διάρκεια της έκλειψης αλλά και έως τις αρχές Ιουνίου 2012 όλες οι σχέσεις μας, φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές θα έχουν προβλήματα και πολλές θα φτάσουν σε ένα τέλος. Οι σχέσεις όπου θα κρατήσουν βασίζονται σε γερά θεμέλια.
Μία ακόμη έκλειψη ηλίου είναι και θα περάσει και γιατί όχι; Θα καταλάβουμε τα σωστά και τα λάθη, ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες όχι.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Ανάδρομη Αφροδίτη στους διδύμους - Ο πλανήτης Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 15 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου 2012, στο ζώδιο των διδύμων και θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί από όλα τα ζώδια.
  •