Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012

Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον. Οι αποφάσεις πρέπει να είναι σημαντικές σε κάθε τομέα, σε ό,τι αφορά νόμους και ζητήματα εξωτερικού. Επίσης, είναι καλό, να λάβουμε σωστές αποφάσεις για σχέσεις και για συνεργασίες μας.

Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2102 θα μας δημιουργήσει εντάσεις, προβλήματα με ανθρώπους και με συνεργασίες, μπερδέματα και θα υπάρξει σωρεία "κακών" ειδήσεων. Πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν απογοήτευση και θα στραφούν σε νέες σχέσεις και σε δουλειές στο εξωτερικό. Θα υπάρξει και μία έντονη αμφισβήτηση στο πολιτικό παρασκήνιο και μία γενικότερη αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων. Είναι καλό να είμαστε συγκρατημένοι, συνετοί και να μην πάρουμε μεγάλα ρίσκα ώστε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας.

Πιο δύσκολα κατά την έκλειψη σελήνης θα περάσουν οι δίδυμοι, οι τοξότες, οι ιχθύες και παρθένοι των δεύτερων δεκαήμερων, ζώδια που θα νιώσουν πίεση και ένταση. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι λέοντες, οι υδροχόοι, οι κριοί και οι ζυγοί των δεύτερων δεκαήμερων όπου θα μπορέσουν να "εκμεταλλευτούν" κάποιες καταστάσεις υπέρ τους.

Είναι θεμιτό να προσέχουμε τι λέμε, πώς το λέμε και να μην ξεσπάμε το θυμό μας και τα νεύρα μας σε λάθος ανθρώπους.
Μία έκλειψη σελήνης είναι, θα περάσει.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  • Ανάδρομη Αφροδίτη στους διδύμους - Ο πλανήτης Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 15 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου 2012, στο ζώδιο των διδύμων και θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί από όλα τα ζώδια.
  •