Ανάδρομος Ερμής στον κριό από 30/03/2011

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο του κριού από τις 30 Μαρτίου 2011 έως και τις 23 Απριλίου 2011. Η θέση αυτή θα φέρει καθυστερήσεις, προβλήματα και ασυνεννοησία σε σημαντικά και ασήμαντα θέματα. Ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει κάθε καινούργιο ξεκίνημα σε ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές, οικονομικές, οικογενειακές σχέσεις και συνεργασίες. Τα νέα ξεκινήματα και οι νέες σχέσεις και συνεργασίες θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια. Αναβολές θα υπάρξουν σε ταξίδια, θέματα εμπορίου, μετακινήσεις, μεταφορές και σε συμβόλαια. Είναι καλό να δείξουμε υπομονή και να αποφύγουμε τα καινούργια ξεκινήματα, σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί θα υπάρξουν πολλά προβλήματα, εντάσεις και "άσχημο" τέλος.
Για όσο χρονικό διάστημα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα είναι καλό να δούμε τι έχουμε κάνει λάθος σε παλιότερες σχέσεις και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Επίσης να δούμε αν κάπου σφάλαμε. Η θέση αυτή του Ερμή, να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του κριού, θα φέρει στην επιφάνεια παρασκήνιο και θα αποκαλυφθούν κάποιες "πισώπλατες" κινήσεις. Επίσης είναι μία ευνοϊκή περίοδος για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, που μας αφορούν.
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του κριού θα δυσκολέψει περισσότερο τους κριούς, τους αιγόκερους, τους ζυγούς και τους καρκίνους, των δεύτερων και τρίτων δεκαήμερων. Πιο εύκολα θα περάσουν οι τοξότες, οι υδροχόοι, οι λέοντες και οι δίδοιμοι των δεύτερων και τρίτων δεκαήμερων.
Υπομονή και ηρεμία, ανάδρομος Ερμής είναι θα περάσει και ίσως βγούμε πιο δυνατοί άνθρωποι από τις ταλαιπωρίες, που θα μας δημιουργήσει.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •