Αστρολογία 2011

Η αστρολογία του 2011 προβλέπεται γεμάτη αλλαγές, με εύκολες και δύσκολες μέρες. Καταρχήν ο πλανήτης Δίας θα μπει στο ζώδιο του κριού από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου και είναι μία ευνοϊκή όψη. Ο Δίας από τον κριό θα μας δώσει ελπίδα και τύχη για κάποια καινούργια ξεκινήματα. Απλά πρέπει τα καινούργια ξεκινήματα να μην γίνουν επιπόλαια και παρορμητικά.
Μετά τον κριό, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του ταύρου και θα μας ωθήσει να κάνουμε όμορφες ερωτικές σχέσεις και σημαντικά οικονομικά ανοίγματα. Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς: Ερωτικές σχέσεις και οικονομικά. Ο πλανήτης ουρανός θα περάσει στις 12 Μαρτίου στο ζώδιο του κριού και θα φέρει πολλές ανατροπές και αλλαγές. Γι αυτό πρέπει να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σχετικά γρήγορα στα νέα δεδομένα της ζωής μας. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
Ο ποσειδώνας θα περάσει από τις 4 Απριλίου έως τις 5 Αυγούστου στο ζώδιο του ιχθύ και θα μας δώσει ελπίδα, αισιοδοξία και ονειροπόλους. Η θέση αυτή του πλανήτη ποσειδώνα θα μας κάνει ρομαντικούς. Παρόλα αυτά ίσως κάποιοι απογοητευτούμε γιατί θα "ποντάρουμε" συναισθηματικά σε λάθος ανθρώπους.
Γενικότερα είναι καλό να προσέχουμε κατά τη διάρκεια του 2011 τις συνεργασίες μας, τις ερωτικές μας σχέσεις και τα καινούργια ξεκινήματα γιατί πολλοί θα εξαπατηθούμε και γενικότερα θα υπάρξουν κάποιες απώλειες κυρίως στα επαγγελματικά και στα οικονομικά ζητήματα.
Ας είμαστε αισιόδοξοι, υπομονετικοί και δυναμικοί κατά τη διάρκεια του 2011. Ευκαιρίες υπάρχουν πάντα, αρκεί να τις εκμεταλλευτούμε τη σωστή χρονική στιγμή.
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2011.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •