Γι αυτούς που αμφισβητούν την αστρολογία

Υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν τη θεωρία της αστρολογίας. Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν: Ισχύουν οι προβλέψεις για το κάθε ζώδιο; Γιατί δύο άνθρωποι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο και είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες; Γιατί να πιστέψουμε πως οι πλανητικές επιρροές 'τροποποιούν' τη ζωή μας;
Καταρχήν κάθε άνθρωπος εκτός από το ζώδιο που ανήκει επηρεάζεται και από τους υπόλοιπους πλανήτες, οι οποίοι τη χρονική στιγμή γέννησης κάποιου κινούνταν σε διαφορετικά ζώδια. Επίσης υπάρχουν οι οίκοι, ο βόρειος και νότιος δεσμός και ο ωροσκόπος. Επομένως για να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάποιου ανθρώπου πρέπει να ξέρουμε τον αστρολογικό του χάρτη. Επιλέον οι καθημερινές ή οι μηνιαίες προβλέψεις δείχνουν τις τάσεις του κάθε ζωδίου. Δηλαδή ανάλογα με τις πλανητικές θέσεις, τα τρίγωνα και τα τετράγωνα, τις αντιθέσεις, τις συνόδους κοκ. επηρεάζεται η συμπεριφορά και η ψυχολογία του κάθε ανθρώπου, ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη.
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, την ίδια χρονολογία, την ίδια ώρα και έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικές οικογένειες, χώρες ή πολιτισμούς τότε σαφώς ενώ θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, θα έχουν άλλη συμπεριφορά. Διότι στις αστρολογικές επιρροές μπαίνει και το περιβάλλον που μεγαλώνουμε, οι πολιτισμικές επιρροές και οι συνθήκες διαβίωσης.
Γι αυτό όσοι αμφισβητούν την αστρολογία ως θεωρία ας αναρωτηθούν για τα παραπάνω. Η αστρολογία είναι μία ελκυστική θεωρία.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •