Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Καλή εβδομάδα σε όλους. Μία ακόμη εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα στις 17 Οκτωβρίου και οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια δίνονται παρακάτω:
Για τους κριούς προβλέπεται η εβδομάδα να κυλήσει με υπερένταση. Θα σας προβληματίσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και τα οικονομικά σας ζητήματα. Δείξτε λίγη ψυχραιμία και τακτοποιήστε τις ερωτικές σας σχέσεις ώστε κατόπιν να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Για τους ταύρους προβλέπεται ως μία εβδομάδα που θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μην τους παραμελείτε. Θα σας φλερτάρουν έντονα αλλά ίσως δεν έχετε χρόνο να το απολαύσετε, μιας και θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας ζητήματα. Οι δίδυμοι είστε σε μία φάση "προσαρμογής" στα νέα δεδομένα της ζωής σας και πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις σας, ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι καρκίνοι προβλέπεται να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και με τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Ο περίγυρος σας θα σας "πιέσει" αλλά μην πτοείστε. Επιπλέον προσοχή στα οικονομικά σας, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά "ανοίγματα". Οι λέοντες θα περάσετε μία εβδομάδα απαιτητική και θα σας απασχολήσουν τα οικογενειακά σας ζητήματα. Θα έχετε τρέξιμο στη δουλειά σας αλλά στο τέλος θα είστε ευνοημένοι. Οι παρθένοι προβλέπεται να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να έχετε δημιουργικές ιδέες πάραυτα δεν θα έχετε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Χαλάλι μιας και όλα κυλούν ομαλά.
Οι ζυγοί θα πιεστείτε ψυχολογικά αυτή την εβδομάδα μιας και πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε μία τάξη, να βρείτε λύσεις για τα οικονομικά σας και για τα αισθηματικά σας. Υπομονή και επιμονή και όλα θα λυθούν. Οι σκορπιοί προβλέπεται να έχετε μία δυναμική εβδομάδα. Ο πλανήτης Άρης και ο πλανήτης Αφροδίτη σας δίνουν μία ώθηση να καταφέρετε πολλά. Είναι καιρός να αποφασίσετε την έκβαση μιας ερωτικής σας σχέσης. Οι τοξότες θα έχετε εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Αλλαγές θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας ζητήματα και στην ερωτική σας ζωή. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σύντομα. Οι αιγόκεροι θωρακιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Θα υπάρξουν κάποιες "εκπλήξεις" στα επαγγελματικά σας ζητήματα καθώς και στην ερωτική σας σχέση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους κακόβουλους ανθρώπους και το παρασκήνιο. Οι υδροχόοι προβλέπεται να προβληματιστείτε για τη ζωή σας, έχετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές αλλά, προσοχή, ψυχολογείστε τους γύρο σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Οι ιχθύες προβλέπεται να έχετε μία φυσιολογική εβδομάδα απλά με λίγο προβληματισμό για τη ζωή σας και για τα οικονομικά σας. Με σύνεση και με καλή οργάνωση όλα θα φτιάξουν. Μία εβδομάδα είναι θα περάσει και ποιος ξέρει ίσως είναι μία τυχερή εβδομάδα για πολλούς από εμάς.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •