Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 20/11/2011 - 27/11/2011

Μία ακόμη εβδομάδα θα ξεκινήσει και σιγά σιγά φτάνουμε στο τέλος του Νοεμβρίου. Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα, για όλα τα ζώδια είναι οι εξής:
Για τους δυναμικούς κριούς προβλέπεται πως η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα και θα υπάρξει πρόοδος και ίσως έχετε και κάποιες υλικές απολαβές. Η Αφροδίτη είναι βοηθητική. Για τους ταύρους η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή σε θέμα επιχειρήσεων ή έρωτα ή παιδιών. Παρόλα αυτά δεν θα είστε απόλυτα ήρεμοι αλλά αρκετά κυκλοθυμικοί. Οι δίδυμοι θα έχετε ένα εκνευρισμό αλλά με ηρεμία και με τη λογική σας, θα βρείτε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν. Ίσως υπάρξει λίγος εκνευρισμός. Οι καρκίνοι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με την οικογένεια σας. Αν συζητήσετε για όσα σας απασχολούν, με τους κατάλληλους ανθρώπους, θα βρείτε λύσεις για όλα. Οι λέοντες θα είστε από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σας προσφέρουν εύνοια σε θέματα επαγγελματικά, έρωτα και αρκετή τύχη. Οι παρθένοι θα είστε δυναμικοί αλλά και ιδιαίτερα νευρικοί αυτή την εβδομάδα. Είναι καλό να χαλαρώσετε και να εκμεταλλευτείτε τον δυναμισμό σας ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.
Οι ζυγοί θα καταφέρετε να κλείσετε μία σημαντική συμφωνία αρκεί να είστε διαλλακτικοί και πιο διπλωμάτες. Αν τα καταφέρετε θα φέρετε εις πέρας πολλά πράγματα. Οι σκορπιοί θα περάσετε μία εβδομάδα με πολύ δουλειά αλλά θα καταφέρετε να κλείσετε μία συμφωνία, να έχετε μία καλή συνεργασία ή να γεφυρώσετε το χάσμα σε μία ερωτική σχέση. Εύνοια προβλέπεται για εσάς τους σκορπιούς και σε επαγγελματικό/ οικονομικό επίπεδο. Οι τοξότες θα είστε νευρικοί και πολύ φιλόδοξοι. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να καταφέρετε πολλά σε επαγγελματικό και σε οικονομικό επίπεδο και θα νιώσετε αυτοπεποίθηση γι αυτό. Οι αιγόκεροι θα μπορέσετε αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας ή με τις σπουδές σας και να καταφέρετε πολλά. Είστε ευνοημένοι αρκεί να διαχειριστείτε σωστά κάποιες καταστάσεις. Οι υδροχόοι θα "εκμεταλλευτείτε" τις κοινωνικές σας σχέσεις ώστε να επιτύχετε κάτι στον επαγγελματικό ή στον οικονομικό τομέα ή και στα ερωτικά σας ζητήματα. Κάποιες μέρες θα είναι ευνοϊκές ενώ άλλες λίγο πιο απαιτητικές. Οι ιχθύες αυτή την εβδομάδα ίσως κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Μην απογοητευόσαστε και σκεφτείτε θετικά για το μέλλον σας. Επίσης η εβδομάδα αυτή σας επιφυλάσσει ευσυγκίνητες στιγμές, συγκρατηθείτε.
Καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία, με ελπίδα και με χαρά.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •