Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 05 Μαρτίου 2012 - 09 Μαρτίου 2012

Ακόμη μία εβδομάδα ξεκίνησε και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
Για τους κριούς η εβδομάδα απαιτεί λίγη περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η πανσέληνος την Πέμπτη στις 8 του μήνα και ο Ερμής στο ζώδιο σας, ωθούν τα πράγματα στα άκρα. Ενδεχομένως να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή πρωτοβουλίες και να είναι ασύμφορες. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας ζητήματα.
Οι ταύροι προβλέπεται να δείτε φίλους και γνωστούς ειδικά στις 8 του μήνα, όπου θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος Μαρτίου 2012. Μην έχετε άγχος για τις οικονομικές σας συναλλαγές και απολαύστε το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, όπου θα σας δώσει νότες χαράς και ευχαρίστησης.
Οι δίδυμοι προβλέπεται να έχετε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά συνάμα και κάποια εμπόδια που καθυστερούν τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να είστε "διπλωμάτες" ώστε να περάσει όμορφα αυτή η εβδομάδα και αποφύγετε επαφές με ανθρώπους, οι οποίοι σας κουράζουν.
Οι καρκίνοι προβλέπεται να έχετε μία ευνοϊκή εβδομάδα, με συναντήσεις και συζητήσεις αλλά δεν θα λείψει η ένταση στα οικογενειακά σας ζητήματα. Βάλτε ένα σωστό πρόγραμμα και η εβδομάδα σας θα κυλήσει ομαλά και ήρεμα.
Για τους λέοντες η εβδομάδα προβλέπεται λιγάκι δύσκολη σε εργασιακό ή οικονομικό επίπεδο. Θα νιώσετε αδικημένοι αλλά μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Προσπαθήστε να σκεφτείτε διπλά τις καταστάσεις και να εκτονώσετε την αρνητική σας ενέργεια με εναλλακτικούς τρόπους.
Οι παρθένοι θα έχετε κάποιες "εξελίξεις", είτε σε ερωτικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο και ίσως αντιδράσετε απότομα και νευρικά. Οι ημέρες θα είναι λιγάκι νευρικές γι αυτό δείξτε υπομονή και σύνεση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Οι ζυγοί προβλέπεται να έχετε άγχος και μία αρνητική διάθεση για ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες. Η πανσέληνος στις 8 του μήνα και ο ανάδρομος Ερμής στην παρθένο σας κάνουν μελαγχολικούς αλλά η Αφροδίτη από τον ταύρο θα φέρει ισορροπία.
Οι σκορπιοί θα είστε από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας γι αυτό εκμεταλλευτείτε το. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον ταύρο θα σας δώσουν τύχη και θα επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πιθανόν να υπάρξει μία καινούργια ερωτική γνωριμία και πολύ φλερτ.
Οι τοξότες θα στραφείτε στα επαγγελματικά σας ζητήματα ενώ δεν θα λείψει η νευρικότητα με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να δείτε τι είναι καλό για εσάς και να προωθήσετε τα σχέδια σας.
Οι αιγόκεροι θα έχετε μία δύσκολη και ολίγον επεισοδιακή εβδομάδα και δεν θα λείψουν τα νεύρα. Προσπαθήστε να μιλάτε ήρεμα γιατί θα χάσετε τον έλεγχο. Η Αφροδίτη βέβαια από τον ταύρο σας ευνοεί και σας δίνει μία νότα χαράς.
Οι υδροχόοι προβλέπεται να είστε λιγάκι υποκειμενική στην κρίση σας για τους άλλους ανθρώπους και να συμπεριφερθείτε σπασμωδικά. Η πανσέληνος θα σας δημιουργήσει λίγη νευρικότητα αλλά θυμηθείτε να είστε ήρεμοι και ώριμοι σε όποια συμπεριφορά σας.
Οι ιχθύες θα έχετε μία εβδομάδα επεισοδιακή με την πανσέληνο να επηρεάζει τις ερωτικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Ακόμη και αν σας πνίγει το δίκαιο μην χάσετε τον έλεγχο. Οργανώστε καλύτερα την κοινωνική σας ζωή και όλα θα πάνε καλά.
Καλή εβδομάδα σε όλους, χρόνια πολλά σε όλους τους ιχθύες και θετική σκέψη. Η Άνοιξη έρχεται σιγά σιγά και η ψυχολογία μας ανεβαίνει.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •