Εγκώμιο στον τοξότη

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του τοξότη ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και στα μεταβλητά ζώδια. Έχουν κυβερνήτη πλανήτη τον Δία και είναι ένα ζώδιο αρσενικού γένους. Εν γένη, οι τοξότες είναι άνθρωποι γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια. Βασικά χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα είναι η ανεξαρτησία, η αισιοδοξία και ο ιδεαλισμός. Οι τοξότες είναι πνευματώδεις και έχουν μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.
Οι περισσότεροι τοξότες αγαπούν τα ταξίδια, το διάβασμα, τη φύση και τον αθλητισμό. Είναι άνθρωποι της περιπέτειας και αναζητούν συνεχώς καινούργια ερεθίσματα γιατί βαριούνται εύκολα. Τα τοξοτάκια λειτουργούν ισορροπημένα όταν κάτι τους "κεντρίζει" το ενδιαφέρον, διαφορετικά ψάχνουν κάτι καινούργιο: Μία καινούργια ιδέα, μία καινούργια σχέση ώστε να νιώθουν πλήρεις. Στον ερωτικό τομέα ένας άντρας τοξότης είναι δυναμικός, ανεξάρτητος και περιποιείται τον εαυτό του. Κατά συνέπεια η ερωτική του σύντροφος δεν πλήττει. Φυσικά μέχρι να κατασταλάξει ο άντρας τοξότης, φλερτάρει πολύ αλλά στο τέλος δημιουργεί μία σταθερή και όμορφη σχέση.
Ένας τοξότης μπορεί εύκολα να ταιριάξει με όλα τα ζώδια και να τους δώσει όμορφες, έντονες και χαρούμενες στιγμές. Απλά θυμηθείτε να μην "πιέσετε" τον άντρα τοξότη και να μπορείτε να τον ακολουθήσετε. Οι τοξότες έχουν δίψα για ζωή και περιπέτεια. Όλοι μας έχουμε γνωρίσει έναν φίλο τοξότη, έναν ερωτικό σύντροφο τοξότη, έναν συνεργάτη τοξότη, έναν άνθρωπο "κομήτη" τοξότη και μάλλον όλοι συμφωνούμε πως "πήραμε" όμορφα πράγματα.
Χρόνια πολλά στους τοξότες.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - τοξότης - Ο Ιούνιος μπήκε μαζί με το καλοκαίρι και οι προβλέψεις για τους τοξότες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •