Ερωτικές σχέσεις 2012- Ζυγός

Το 2012 πλησιάζει και οι ερωτικές σχέσεις των ζυγών είναι οι εξής:
Οι ζυγοί θα αλλάξετε πολύ κατά τη διάρκεια του 2012 και ενδεχομένως να αλλάξετε και "γούστα" στις ερωτικές σας επιλογές. Είναι πιθανόν να γνωρίσετε έναν καινούργιο άνθρωπο, που θα τον ερωτευτείτε και θα κάνετε μία ερωτική σχέση γεμάτη συναίσθημα και επικοινωνία. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των διδύμων (3 Απριλίου έως 6 Αυγούστου) θα σας δώσει μία νότα ανανέωσης και ερωτικής εύνοιας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει.
Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου ο Δίας από τους διδύμους και ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο θα σας δώσουν ευκαιρίες για γνωριμίες αλλά και τη δύναμη να "φύγετε" από σχέσεις τελματικές και ψυχοφθόρες. Κάντε τις επιλογές σας με ωριμότητα και σύνεση. Κατά συνέπεια το 2012 προβλέπεται ως μία καλή χρονιά για εσάς τους ζυγούς και μπορείτε να την αξιοποιήσετε υπέρ σας, αρκεί να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.
Καλή χρονιά σε όλα τα ζυγάκια.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ζυγός - Το καλοκαίρι μπήκε και οι προβλέψεις του Ιουνίου 2012 για τους ζυγούς είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •