Ερωτικές σχέσεις 2012- Παρθένος

Το 2012 πλησιάζει και τα ερωτικά μας ζητήματα είναι σημαντικά για μία καλή διάθεση. Οι προβλέψεις του 2012 για τους παρθένους δίδονται παρακάτω:
Το 2012 για τους παρθένους θα είναι μία καθοριστική χρονιά στα ερωτικά τους. Καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον μιας ερωτικής σας σχέσης: Θα προβείτε σε μία συγκατοίκηση/ γάμο; Θα την ανανεώσετε ή θα χωρίσετε οριστικά; Είναι καλό να δείτε καθαρά τις αλήθειες και να φύγετε από μία σχέση που είναι "στείρα" ή να κάνετε προσπάθεια να την βελτιώσετε. Ο πλούτωνας από το ζώδιο του αιγόκερου θα επηρεάσει τον τομέα των ερωτικών σας. Κατά συνέπεια οι παρθένοι θα ζήσετε έναν μεγάλο, παθιασμένο έρωτα και ίσως μία "εκκεντρική", δυνατή σχέση. Επίσης ο πλανήτης Άρης από το ζώδιο σας έως και τον Ιούλιο σας κάνει ερωτικούς και τολμηρούς. Είναι καλό να ζήσετε με πάθος τις ερωτικέ σας στιγμές, είτε έχουν διάρκεια, είτε όχι.
Καλή χρονιά σε όλους τους παρθένους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - παρθένος - Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπήκε και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους παρθένους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •