Ερωτικές σχέσεις 2012- Τοξότες

Το 2012 πλησιάζει και ο έρωτας είναι ένας σημαντικός τομέας για όλους μας. Οι προβλέψεις για τις ερωτικές σχέσεις του τοξότη δίδονται παρακάτω:
Το 2012 θα είναι ένα έτος γεμάτο εκπλήξεις και έντονες ερωτικές στιγμές για τους τοξότες. Ένα είναι το δεδομένο πως δεν θα πλήττετε, αντιθέτων, δεν θα λείψουν οι ερωτικές γνωριμίες και τα φλερτ. Η Αφροδίτη από τις 3 Απριλίου έως τις 6 Αυγούστου από το ζώδιο των διδύμων σας ωθούν να φλερτάρετε και να σας φλερτάρουν. Πολλές θα είναι οι κατακτήσεις σας, απολαύστε αυτό το διάστημα. Επίσης, το δεύτερο εξάμηνο του 2012 θα κάνει είσοδο στο ζώδιο των διδύμων και είναι πολύ πιθανό να παντρευτείτε ή να συμβιώσετε με κάποιον ερωτικό σας σύντροφο. Απολαύστε και πάλι αυτή τη διαδικασία. Ο Ουρανός από το ζώδιο του κριού καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς σας ωθεί σε αλλαγές, είτε σε δέσμευση, είτε σε χωρισμό. Είναι δεδομένο πως το 2012 θα είναι καθοριστικό έτος για την ερωτική σας ζωή, πάρτε τις σωστές αποφάσεις και ζήστε την κάθε, δυνατή, μοναδική ερωτική σας στιγμή.
Καλή χρονιά σε όλους τους τοξότες.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - τοξότης - Ο Ιούνιος μπήκε μαζί με το καλοκαίρι και οι προβλέψεις για τους τοξότες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •