Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων - Ιχθείς

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2011 για τους ιχθείς δίνονται παρακάτω:
Οι ιχθείς θα κατασταλάξουν σε πολλούς τομείς, κατά τη διάρκεια του 2011. Η νέα χρονιά θα φέρει εύνοια στα οικονομικά σας. Η έλευση του Δία από τον κριό θα αυξήσει τα έσοδά σας, παρόλα αυτά στο χέρι σας είναι να κάνετε τη σωστή διαχείριση και να μην "βασιστείτε" σε άτομα του περιβάλλοντός σας. Το θέμα της καριέρας θα σας απασχολήσει τη νέα αυτή χρονιά. Κάποιοι μήνες θα είναι ευνοϊκοί και κάποιοι άλλοι πιο δύσκολοι. Θα νιώσετε πίεση και ίσως κάποια απογοήτευση από τον εργοδότη σας. Παρόλα αυτά οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι σε λογικά επίπεδα.
Στον ερωτικό τομέα το νέο έτος προβλέπεται καλό για τη συναισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι ιχθείς θα ανανεώσετε τη σχέση σας και ίσως αποφασίσετε να προβείτε σε έναν γάμο. Οι αδέσμευτοι ιχθείς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο ερωτικό σύντροφο ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σας. Στα θέματα της υγείας σας η παραμονή του πλανήτη Ποσειδώνα στον υδροχόο θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε με αδιαφορία τα ζητήματα της υγείας σας. Η απαιτητική καθημερινότητα ίσως σας προκαλέσει σωματική κόπωση. Γι αυτό να προσέχετε τη διατροφή σας και να τονώνεται τη φυσική σας κατάσταση.
Καλή χρονιά στους ιχθείς.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ιχθύες - Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους ιχθύες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •