Ετησιες προβλεψεις 2012- Ταύρος

Για τους αισθησιακούς και ερωτικούς ταύρους οι προβλέψεις για τη νέα χρονιά 2012 είναι οι εξής:
Στο θέμα καριέρας από τις αρχές Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου θα περάσετε μία φάση προσαρμογής στη δουλειά σας. Θα προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε με το νέο περιβάλλον, τους συνεργάτες και τον εργοδότη σας. Προσπαθήστε περισσότερο και όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Γενικότερα θα σας προβληματίσει ο τομέας της καριέρας αλλά ο πλανήτης Ποσειδώνας θα φύγει από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας και θα είναι όλα πιο ευνοϊκά και εσείς πιο αισιόδοξοι.
Τα οικονομικά του 2012 προβλέπονται ως ένας βασικός τομέας για εσάς και ειδικά μετά το καλοκαίρι. Ενώ ο Δίας θα σας φέρει "τύχη", οι εκλείψεις ηλίου και σελήνης στις 21 Μαϊου και 4 Ιουνίου αντίστοιχα, θα σας βάλουν ένα "φρένο". Γι αυτό δείξτε σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Από τα μέσα Μαϊου έως τις 27 Ιουνίου η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σας γι αυτό μην κάνετε επενδύσεις και ανοίγματα.
Οι ερωτικές σας σχέσεις κατά το 2012 εν γένει θα είναι καλές. Από τις 14 Μαϊου έως τις 27 Ιουνίου ο Άρης θα κινηθεί ανάδρομα στην παρθένο και θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια λάθη σας ή να βρεθείτε ξανά με έναν ερωτικό σύντροφο του παρελθόντος σας. Το τελευταίο τρίμηνο του 2012 πρέπει να προσπαθήσετε πολύ ώστε να αποκαταστήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε σωστοί και να μην αγνοείτε την επιθυμία σας για συντροφικότητα.
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2012 σε όλους τους ταύρους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ταύρος - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις του Ιουνίου 2012 για τους ταύρους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •