Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013

Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013.

Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους.
Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις.

Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:

Το έτος 2013 θα είναι ένα έντονο έτος για εσάς όλη σε όλες τις φάσεις της ζωής σας. Ο ρόλος σας στην κοινωνία και την οικογένεια συνεχώς θα ενισχύεται προς το καλύτερο. Οι γύρω σας θα στραφούν σε εσάς για βοήθεια στις δυσκολίες τους. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να νιώσετε μοναξιά, αλλά θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την αίσθηση για να βρείτε την εσωτερική ειρήνη και την ελευθερία σας. Να κάνετε παραχωρήσεις στις σχέσεις σας για να βελτιώσετε τη μελοντική σας θέση.

Ζωδια 2013 - προβλεψεις για τον Ταύρο:

Σε γενικές γραμμές ειρήνη και γαλήνη θα επικρατήσει στη ζωή σας. Η κατάστασή σας βελτιώνεται και θα είστε σε θέση να απολαύσετε τις ανέσεις που έχετε κερδίσει τα προηγούμενα χρόνια. Οι διασκεδάσεις θα αποροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας μέσα στο 2013. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα έρθουν σε εσάς νέες ευκαιρίες και καλύτερες συνθήκες στην εργασία και στην κοινωνική ζωή. Θα πρέπει να προσπαθήσετε όμως για την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας.

Ζωδια 2013 - προβλεψεις για τους διδύμους:

Θα είναι σε θέση να εδραιώσετε τα σχέδιά σας και τις προσπάθειές μέσα στο 2013. Οι θέσεις των πλανητών θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας στη ζωή. Νέοι λεωφόροι φαίνεται να ανοίγουν που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των ιδανικών σας για τη ζωή. Μερικές αναταραχές στο δρόμο, δεν θα σας σταματήσουν. Αντιμετωπίστε τη ζωή πρακτικά, και θα ανταμειφθείτε με ένα καλύτερο επίπεδο ζωής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον καρκίνο:

Οι κόποι σας τα προηγούμενα χρόνια θα ανταμειφθούν με ένα πολύ καλύτερο έτος το 2013. Θα υπάρξει μια γενική αύξηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η επιτυχία θα έρθει για εσάς σε όλους τους τομείς και θα απολαύσετε την κάθε στιγμή του έτους. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Τα περισσότερα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν , είτε πρόκειται για προσωπικά ή επαγγελματικά θα έχουν ευτυχισμένο τέλος μέσα στο 2013. Ξεχάστε το παρελθόν, και συγκεντρωθείτε στο παρόν και στο μέλλον.

Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τους Λεοντες:

Το 2013 θα σας προσφέρει πολλές νέες δραστηριότητες και ευκαιρίες. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Μερικές στιγμές αβεβαιότητας και μελαγχολίας μπορεί να παρεισφρήσουν στο μέσο του έτους, αλλά δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας όσο το έτος προχωρά. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να πετάξει στα ύψη ώστε όλος ο κόσμος να τη δει. Ακολουθήστε τα ιδανικά και τις φιλοδοξίες σας στη ζωή και το έτος θα είναι καλύτερο για εσάς.

Ζωδια 2013 - προβλεψεις για τους Παρθένους:

Ο ρυθμός σας φέτος θα είναι πολύ γρήγορος σε όλες τις ενέργειές σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να εδραιώνονται στη ζωή σας αυτό το έτος. Κάποια αίσθηση απειλής για την ασφάλειά σας θα σας απασχολήσει μέσα στη χρονιά, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα σας επηρεάσει. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κάποιου είδους πνευματικής αναζήτησης που θα σας χαρίσει ηρεμία και γαλήνη.

Ζωδια 2013 - προβλεψεις για τους Ζυγούς:

Αυτό το έτος 2013 θα δείτε πολλά από τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις ιδέες σας να φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους. Οι αξίες σας θα τεθούν υπό δοκιμή ως το έτος προχωρεί. Θα υπάρξει μια στείρα περίοδος που θα σας λείψει κάθε είδους εμπνεύσης. Παρόλα αυτά, θα περάσει γρήγορα και θα ακολουθήσει μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος. Να έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας, και να τους κρατήσετε κοντά σας. Η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας θα σας κρατήσει όρθιους σε στιγμές ανάγκης.

Ζωδια 2013 - προβλεψεις για τους Σκορπιούς:

Το έτος 2013 θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε το έργο σας που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια. Οι πλανήτες κρύβονται γύρω έτοιμοι να σας βλάψουν όμως. Θα περάσετε μια περίοδο με πολλές δοκιμασίες και πειρασμούς που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Χαλαρώστε και ανανεωθείτε για να περάσει πιο γρήγορα. Προς το τέλος του έτους, θα έχετε θετικές εξελίξεις στις φιλοδοξίες σας. Η δημιουργική πλευρά σας πρέπει να έρθει στο προσκήνιο. Θα εναλλάσονται συνέχεια φάσεις με έντονη πίεση εργασίας και χαλάρωσης μέσα στο έτος

Ζωδια 2013 - προβλεψεις για τους Τοξότες:

Αυτό το έτος θα φέρει νέους δρόμους στη ζωή σας. Όλα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζατε τα προηγούμενα χρόνια θα εξανεμιστούν. Θα περάσετε σε μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη φάση της ζωής σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε κάποιο είδος ασφάλειας για τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Προς το τέλος του έτους, μια επιβράδυνση σε γενικές γραμμές στη ζωή σας θα σας απασχολήσει.

Ζωδια 2013 - προβλεψεις για τους Αιγόκερους:

Το έτος 2013 θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή σε ένα νέο φως και θα διαφοροποιήσει τις προτεραιότητες σας. Θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Μια πιο γαλήνια ατμόσφαιρα θα κυριαρχήσει στη ζωή σας. Οι πλανήτες υπόσχονται άνοδος της επιτυχίας σας στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό τομέα με ευκολία.

Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τους Υδροχοους:

Αυτό το έτος του 2013 θα είναι πολύ πιο ήσυχο και γαλήνιο από ότι έχετε φανταστεί. Θα είναι μια περίοδος με τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης για το μέλλον. Οι καταστάσεις αυτές απαιτούν πολύ ενέργεια από την πλευρά σας αλλά θα ανταπεξέλθετε με ευκολία. Βεβαιωθείτε ότι ο αυθορμητισμός σας δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις σας. Μια πολύ απαιτητική περίοδος σας περιμένει σε αυτό το έτος, συγκεντρωθείτε και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τους Ιχθεις:

Θα δείτε μεγάλη πρόοδο στη ζωή σας αυτό το έτος. Θα υπάρχει πολύ δράση και νέες ιδέες και προσπάθειες θα απασχολήσουν τη ζωή σας. Θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να εκμεταλευτείτε τις γνωριμίες σας στο κοινωνικό επίπεδο. Η εμπιστοσύνη στο άτομό σας θα ενισχυθεί. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να εξαλείψετε εμπόδια που θα μπορούσαν να έρθουν στο δρόμο σας φέτος με πολύ διακριτικότητα και διπλωματία.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  • Ανάδρομη Αφροδίτη στους διδύμους - Ο πλανήτης Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 15 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου 2012, στο ζώδιο των διδύμων και θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί από όλα τα ζώδια.
  •