Ζώδια και φαγητό

Σε αυτή τη περίπτωση ισχύει: "Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι τρως".

Οι κριοί θέλουν ποικιλία στα φαγητά τους. Οι περισσότεροι κριοί αλλάζουν συνέχεια τον τρόπο που μαγειρεύουν και αγαπούν την ποικιλία. Δεν τους αρέσει η κλασική κουζίνα αλλά η μοντέρνα μαγειρική. Επιλέξτε το χοιρινό κρέας, τις καυτερές πιπεριές και τα μήλα ως συστατικά στοιχεία στα φαγητά σας για να τους ενθουσιάσετε.

Οι ταύροι αγαπούν το καλό φαγητό και το απολαμβάνουν. Κατά κοινή παραδοχή ένας ταύρος δεν ενδιαφέρεται για τις θερμίδες, αρκεί να είναι νόστιμο το φαγητό. Επίσης αγαπούν την παραδοσιακή κουζίνα. Επιλέξτε ως συστατικά στοιχεία το μπέικον, τα καρότα και τον κιμά.

Τα διδυμάκια σπάνια μαγειρεύουν γι αυτό και επιλέγουν τα εύκολα και τα γρήγορα φαγητά. Είναι γνωστό ότι οι δίδυμοι τρώνε συχνά έτοιμο φαγητό. Επιλέξτε ως συστατικά στοιχεία για ένα γεύμα τα αβγά και τον ανανά.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του καρκίνου αγαπούν τα φαγητά που τους ξυπνούν αναμνήσεις και στιγμές από το παρελθόν τους. Κυρίως τρώνε τα φαγητά που τους μαγείρευε η μαμά τους. Κάποια προτεινόμενα υλικά είναι οι μπανάνες, τα φασολάκια και το γάλα.

Ο λέοντας μαγειρεύει πάντα για αρκετή ώρα και θέλει να ενθουσιάζει τους καλεσμένους του. Γι αυτό και ψάχνει αρκετά τις γεύσεις και τα φαγητά. Μία καλή ιδέα είναι το φαγητό σας να βασίζεται σε αρακά, κρεμμύδι και λευκό κρέας.

Οι παρθένοι είναι λεπτεπίλεπτοι και αγαπούν την ελαφριά μαγειρική. Είναι επιλεκτικοί στο φαγητό γι αυτό επιλέξτε ως συστατικά, τα φασόλια και το σπανάκι.

Οι ζυγοί θέλουν να "τσιμπολογούν" και να τρώνε λίγο από όλα. Επιπλέον αγαπούν τα καλαίσθητα πιάτα. Επιλέξτε ως συστατικά στοιχεία ενός δείπνου, τις φράουλες, τα δημητριακά και το μαρούλι.

Οι σκορπιοί αγαπούν το φαγητό και τρώνε αρκετά. Επίσης επιλέγουν τις έντονες γεύσεις. Επιλέξτε ως συστατικά τα οστρακοειδή και το καλαμπόκι.

Οι τοξότες αγαπούν τα ταξίδια και δοκιμάζουν την κουζίνα κάθε τόπου. Οι τοξότες παρατηρούν και το μέρος στο οποίο γευματίζουν. Επιλέξτε ως υλικά κρέας (οπωσδήποτε), σπαράγγια και κάποιο σαλατικό.

Οι αιγόκεροι χαρακτηρίζονται από την κλασική τους φινέτσα. Αγαπούν τις διακριτικές γεύσεις και την υγιεινή διατροφή. Επιλέξτε ως υλικά για τη μαγειρική σας, τα αμύγδαλα και τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Οι υδροχόοι είναι εκκεντρικές προσωπικότητες και επιλέγουν το φαγητό τους ανάλογα τα κέφια τους. Γι αυτό επιλέξτε ως υλικά για ένα δείπνο τις πατάτες, τις μελιτζάνες και τα παντζάρια.

Οι ιχθύες είναι αψυχολόγητοι και στο φαγητό. Στη μαγειρική βάζουν φαντασία και μεράκι. Επιλέξτε ως υλικά για την προετοιμασία ενός δείπνου τα ψάρια, τους χουρμάδες και τα σταφύλια.

Όπως κι αν έχει το φαγητό είναι απόλαυση. Πόσο μάλλον όταν πετυχαίνουμε τα φαγητά που αγαπούν, όσοι αγαπούμε και αναλόγως και το ζώδιό τους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •