Ζώδια 2012 προβλέψεις

Το 2011 πλησιάζει στο τέλος του και θα μπει το 2012. Η οικονομική κρίση και τα κοινωνικά προβλήματα έχουν την τιμητική τους στην καθημερινότητα μας. Πώς θα είναι τα ζωδια το 2012; Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα; Ποια ζώδια θα ευνοηθούν; Ποιες είναι οι προβλέψεις για το 2012;
Παρακάτω δίνονται κάποιες προβλέψεις για τα ζώδια 2012.
Το 2012 θα είναι μία χρονιά που όλα τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες ενώ θα υπάρξουν καθυστερήσεις και οικονομικά προβλήματα. Όλα τα ζώδια βρίσκονται σε μία φάση αναμονής των κοινωνικών εξελίξεων. Το 2012 προβλέπεται μία τάση να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα υλικά αγαθά. Κάποια επαγγέλματα θα φτάσουν στο τέλος τους αλλά θα δημιουργηθούν κάποια καινούργια. Κατά τη διάρκεια του 2012 θα υπάρξει μελαγχολική διάθεση και πολύ παρόρμηση. Όλα σχεδόν τα ζώδια θα περιορίσουν την "καταναλωτική" τους μανία και θα προσαρμοστούν σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.
Μία γενική πρόβλεψη για τα ζωδια του 2012 είναι η εξής: Οι άνθρωποι θα μάθουν να ζουν διαφορετικά, θα επιλέγουν άλλους τρόπους διασκέδασης, ψυχαγωγίας. Θα αλλάξουν οι διατροφικές μας συνήθειες και οι διακοπές μας. Το 2012 προβλέπονται πολλές αλλαγές στην οικονομία και η συμβουλή είναι "Ψυχραιμία". Ίσως όλα τα ζώδια να ζοριστούν ψυχολογικά με όλες αυτές τις αλλαγές αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος αν μάθουμε να ζούμε με λιγότερα υλικά αγαθά.
Τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα το 2012 θα είναι τα παρορμητικά, κριοί, αιγόκεροι, καρκίνοι και ζυγοί. Τα παρορμητικά ζώδια πρέπει να εφοδιαστούν με περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία. Πιο ευνοημένα το 2012 θα είναι τα ζώδια του ταύρου, των ιχθύων και της παρθένου. Το 2012 πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και σίγουρα θα υπάρξουν ποικίλα συναισθήματα, εύκολες και δύσκολες μέρες, αρκεί, να μπορέσουμε να ζήσουμε δυνατά και συνετά την κάθε μας ημέρα.
Καλή χρονιά σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •