Ζώδιο του μήνα (Γυναίκα αιγόκερος)

Από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι τις 19 Ιανουαρίου έχουν γενέθλια οι αιγόκεροι. Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του αιγόκερου θεωρούνται από πολλούς, ψυχρές και απρόσιτες. Τα φαινόμενα όμως απατούν. Οι αιγοκερίνες είναι λογικές αλλά έχουν πάθος μέσα τους και αυτά τα δύο στοιχεία τα συνδυάζουν αρμονικά. Θέλουν να διατηρούν έναν έλεγχο στη ζωή τους. Τις ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα, σε όλους τους τομείς.
Εμφανισιακά είναι γοητευτικές γυναίκες. Οι άντρες θαυμάζουν την εξυπνάδα τους, το εμπορικό τους μυαλό αλλά και την εμφάνισή τους. Όσο μεγαλώνει μία γυναίκα αιγόκερος, τόσο ομορφαίνει. Συνήθως έχουν αδύνατο και ωραίο σώμα, ακόμη και σε μεγάλες ηλικίες.
Μία αιγόκερος είναι οικονόμα και διαχειρίζεται άψογα τα οικονομικά της. Είναι καλάισθητη και κάθε αγορά που κάνει έχει πρακτική σημασία. Είναι εχέμυθη και δεν κάνει επιπόλαιες σχέσεις. Μπορεί να κρατήσει μυστικά γι αυτό και οι φίλοι της την εμπιστεύονται απόλυτα. Ένα αρνητικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι συχνά παθαίνει κρίσεις κατάθλιψης και είναι απαισιόδοξη.
Ερωτικά ενώ δείχνει πως δεν είναι συναισθηματική, στηρίζει τον σύντροφό της και τον βοηθάει στην καριέρα του. Μία αιγοκερίνα είναι ζηλιάρα γιατί θέλει να νιώθει ασφάλεια σε μία σχέση. Παρόλα αυτά δεν το δείχνει και απλά κλείνεται πιο πολύ στον ευατό της. Γενικότερα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο, που κάνει μία γυναίκα αιγόκερο να ξεχωρίζει αλλά είναι προσγειωμένη και μπορεί να δώσει πολλά στους γύρω της.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - αιγόκερως - Ο Ιούνιος μπήκε και οι προβλέψεις του για τους αιγόκερους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •