Η Αφροδίτη στον τοξότη έως τις 26 Νοεμβρίου- Προβλέψεις

Ο πλανήτης Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του τοξότη έως τις 26 Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του τοξότη θα κάνει πιο ευχάριστη την πραγματικότητα μας και τις στιγμές μας. Οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια δίνονται παρακάτω:
Οι κριοί θα έχετε κέφι και διάθεση και θα αυξηθεί η κοινωνική σας ζωή. Δείξτε λίγη προσοχή στις σπατάλες. Θα είστε από τους ευνοημένους με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Οι ταύροι θα είστε και εσείς ευνοημένοι και θα ευνοηθείτε σε οικονομικό επίπεδο. Επίσης ίσως ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα. Οι δίδυμοι θα έχετε κέφι και διάθεση και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας αυτή την περίοδο. Τέλος στα μπερδέματα και στις καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν. Οι καρκίνοι προβληματιστήκατε το τελευταίο διάστημα αλλά με την Αφροδίτη στον τοξότη θα νιώσετε μία ανακούφιση και θα είστε και πάλι δημιουργικοί και δυναμικοί. Οι λέοντες θα νιώσετε ερωτικά και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ερωτευτείτε και να νιώσετε ξανά χαρούμενοι και δημιουργικοί. Είναι μία ευνοϊκή περίοδος για τα ερωτικά σας ζητήματα. Οι παρθένοι θα νιώσετε πιο δυναμικοί και θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και με τη δουλειά σας. Ίσως ακόμη και να μετακομίσετε ή να διαμορφώσετε το σπίτι σας. Πάντως θα έχετε κέφι και διάθεση.
Οι ζυγοί θα έχετε κέφι και θα είστε αισιόδοξοι. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση και με τα οικονομικά σας ζητήματα. Πάντως θα υπάρξουν γνωριμίες και πολλές κοινωνικές συναναστροφές. Για τους σκορπιούς η Αφροδίτη από τον τοξότη θα φέρει μία οικονομική ανακούφιση καθώς και μία ερωτική διάθεση. Προσοχή στις σπατάλες. Οι τοξότες θα έχετε κέφι, διάθεση και θα είστε πιο εξωστρεφείς και συναισθηματικοί. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σας φέρει εύνοια και μία ρομαντική και τρυφερή διάθεση. Απολαύστε αυτό το διάστημα. Οι αιγόκεροι δεν θα είστε από τους τυχερούς αυτής της περιόδου, θα νιώσετε μία συναισθηματική φόρτιση και ίσως έχετε κάποια οικονομικά προβλήματα. Μην είστε επιπόλαιοι και ξεκαθαρίστε τα πράγματα σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι υδροχόοι θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και καινούργιες φιλίες. Είναι πιθανόν, με την Αφροδίτη στον τοξότη, να κάνετε και μία γνωριμία ερωτικής φύσεως. Οι ιχθύες θα έχετε εύνοια στα επαγγελματικά σας ζητήματα και θα έρθετε κοντά με την οικογένεια και με τους φίλους σας.
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του τοξότη είναι ευνοϊκή για τα περισσότερα ζώδια, απολαύστε αυτή την περίοδο με σύνεση και με χαρά!

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •