Η πρώτη πανσέληνος του νέου έτους 9 Ιανουαρίου 2012

Η πρώτη πανσέληνος του 2012 θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2012, στις εννέα του μήνα και στο ζώδιο του καρκίνου. Η πανσέληνος θα επηρεάσει τα οικονομικά μας, τα επαγγελματικά μας και τα οικογενειακά μας ζητήματα. Είναι καλό να είμαστε συνετοί και να προσέχουμε πολύ πώς χρησιμοποιούμε το λόγο ώστε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις. Η επιρροή της πανσελήνου θα συνεχιστεί έως τις 14 Ιανουαρίου 2012.
Οι κριοί θα νιώσετε πίεση και εξαιτίας κάποιου οικογενειακού προβλήματος και εξαιτίας της επαγγελματικής πίεσης. Δείξτε σύνεση και ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά. Οι ταύροι θα περάσετε όμορφα κατά τη διάρκεια της πανσέληνου, θα βγείτε με φίλους, συγγενείς και ενδέχεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Οι δίδυμοι θα νιώσετε μία πίεση σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα, όπου κάνατε πολλές σπατάλες αλλά θα σας αποζημιώσει η ερωτική σας ζωή. Οι καρκίνοι θα νιώσετε μελαγχολικά και θα νιώσετε πως κανένας τομέας δεν πηγαίνει καλά. Μην ανησυχείτε όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Οι λέοντες κατά τη διάρκεια της πανσέληνου θα νιώσετε την επιθυμία για απομόνωση και θα είστε κουρασμένοι εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων αλλά και εξαιτίας των προσωπικών σας σχέσεων. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Οι παρθένοι θα νιώσετε στην πανσέληνο του Ιανουαρίου ότι πρέπει να οργανώσετε τη ζωή σας και να θέσετε τους νέους στόχους και τις νέες φιλοδοξίες σας. Ενδεχομένως να κάνετε και μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Για τους ζυγούς η πανσέληνος του Ιανουαρίου "θίγει" τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα νιώσετε μία ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον σας στη δουλειά και θα πέσετε με τα "μούτρα" στη δουλειά. Υπομονή και σύνεση ώστε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις. Οι σκορπιοί θα είστε από τους ευνοημένους αυτής της πανσέληνου, θα έχετε διάθεση να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να οργανώσετε τη ζωή σας. Δεν θα λείψουν οι έξοδοι και οι βόλτες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι τοξότες θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα. Κάποιο δάνειο, μία κληρονομιά, μία φορολογική εκκρεμότητα θα σας προβληματίσουν. Γι αυτό οργανωθείτε και αφήστε τις σπατάλες κατά μέρους. Οι αιγόκεροι θα επηρεαστείτε από την πανσέληνο και θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Είναι πιθανόν να γίνεται εριστικοί και είρωνες με τους συνεργάτες σας. Είναι καλό να είστε υπομονετικοί για να αποφύγετε τους τσακωμούς και τις εντάσεις. Οι υδροχόοι κατά την πανσέληνο του Ιανουαρίου 2012 θα στραφείτε με τα μούτρα στη δουλειά και θα προκύψουν πολλές εκκρεμότητες. Είναι πιθανόν να έχετε κάποια επαγγελματική πρόταση. Είναι θεμιτό να βρείτε χρόνο και για ξεκούραση. Οι ιχθύες θα επηρεαστείτε από την πανσέληνο και κυρίως θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Πιθανόν να μετακομίσετε, να αλλάξετε σπίτι ή και να συγκατοικήσετε. Επίσης θα είστε ελαφρώς κυκλοθυμικοί γι αυτό δείξτε σύνεση και σταθερότητα στα συναισθήματα σας.
Ας απολαύσουμε την πρώτη πανσέληνο του 2012 έστω ως εικόνα μιας και το φεγγάρι θα είναι για άλλη μία φορά πανέμορφο.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •