αστρολογία

Γι αυτούς που αμφισβητούν την αστρολογία

Υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν τη θεωρία της αστρολογίας. Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν: Ισχύουν οι προβλέψεις για το κάθε ζώδιο; Γιατί δύο άνθρωποι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο και είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες; Γιατί να πιστέψουμε πως οι πλανητικές επιρροές 'τροποποιούν' τη ζωή μας;

Ερωτικός σύντροφος στα ζώδια της φωτιάς (Κάποια χαρακτηριστικά)

Τα τρία ζώδια της φωτιάς είναι: Ο τοξότης, ο λέων και ο κριός. Η ζωή με έναν ερωτικό σύντροφο, που ανήκει σε ζώδιο της φωτιάς, δεν είναι ποτέ βαρετή. Τα ζώδια της φωτιάς χαρακτηρίζονται από πάθος και είναι φλογερά. Αν επιλέξετε έναν ερωτικό σύντροφο που είναι κριός, λέων ή τοξότης, η ζωή σας θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Ζώδια της γης: Βασικά χαρακτηριστικά τους

Στα ζώδια της γης ανήκουν: Οι ταύροι, οι παρθένοι και οι αιγόκεροι. Τα τρία αυτά ζώδια πατάνε γερά στη γη. Τα άτομα που ανήκουν σε κάποιο ζώδιο της γης είναι σταθερά, υπομονετικά και πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να υπάρχουν στη ζωή τους. Χαρακτηριστικά των τριών αυτών ζωδίων της γης, είναι η ευγένεια και η συμβατικότητα.

Ωροσκόπος (Τί είναι ο ωροσκόπος)

Κάθε άνθρωπος ανήκει σε κάποιο ζώδιο και έχει έναν μοναδικό ωροσκόπο. Ο ωροσκόπος εκφράζει το βαθύτερο, ατομικό "εγώ" του κάθε ανθρώπου. Είναι ο βαθύτερος εαυτός μας. Ο ωροσκόπος εκφράζει τί θα ήθελε ο κάθε άνθρωπος να ήταν πραγματικά. Επί της ουσίας είναι αυτό που πραγματικά είμαστε.

Syndicate content