αφροδίτη και ζώδια.

Αφροδίτη στον κριό

Η αφροδίτη στο ζώδιο του κριού σας κάνει αυθόρμητους και παρορμητικούς. Εκφράζετε άμεσα τα συναισθήματά σας και είστε άστατοι. Η θέση αυτή δίνει την τάση να ενθουσιαζόσαστε και να ερωτευόσαστε εύκολα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χωρίζεται και εύκολα. Πολλοί άνθρωποι με την αφροδίτη αυτή κάνουν περισσότερους από έναν γάμο. Πιστεύεται στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Αφροδίτη στον ταύρο

Η αφροδίτη στο ζώδιο του ταύρου βρίσκεται στην καλύτερη θέση της. Δημιουργεί αισθησιακούς και ερωτικούς ανθρώπους. Για τους ανθρώπους που έχουν την αφροδίτη σε αυτή τη θέση, τα αισθήματα είναι το παν. Έχουν τη σωστή ερωτική συμπεριφορά και χαρίζουν την ευχαρίστηση στον σύντροφό τους. Είναι άτομα ευγενικά, τρυφερά και αποζητούν τα υλικά αγαθά.

Αφροδίτη στους διδύμους

Η αφροδίτη στο ζώδιο των διδύμων δημιουργεί το χάρισμα της επικοινωνίας και την τάση για πολλές αλλαγές. Τα άτομα με αυτή την αφροδίτη συχνά έχουν παράλληλες σχέσεις και είναι άτομα δημοφιλή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργούνται προβλήματα στις ερωτικές σας σχέσεις. Αγαπάτε τη διασκέδαση και κάποιες φορές επιλέγετε μία σχέση μέσω τηλεφώνου ή μέσω internet.

Αφροδίτη στον καρκίνο

Η αφροδίτη σε αυτή τη θέση έχει ως αποτέλεσμα να αναζητάτε ασφάλεια και οικείες ανθρώπινες σχέσεις. Κάνει τα άτομα να ζητούν συναισθήματα και τις περισσότερες φορές είναι άστατα μέχρι να δημιουργήσουν έναν ερωτικό δεσμό, που τους εκφράζει. Αυτή η θέση της αφροδίτης, στο ζώδιο του καρκίνου, κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν τις σχέσεις και την οικογένεια απαραίτητες αξίες.

Αφροδίτη στον λέων

Η αφροδίτη σε αυτή τη θέση δείχνει μεγαλοψυχία, καλό γούστο και καλούς τρόπους στον έρωτα. Είστε γενναιόδωροι και επιζητάτε την πολυτέλεια και τη χλιδή. Οι άντρες με αφροδίτη στο λιοντάρι έλκονται από γυναίκες εντυπωσιακές, οι οποίες επιδεικνύονται. Οι γυναίκες αντίστοιχα θέλουν να τις φλερτάρουν και να τις κάνουν ακριβά δώρα.

Αφροδίτη στην παρθένο

Η αφροδίτη στο ζώδιο της παρθένου δίνει την τάση για καθαριότητα και σας κάνει σχολαστικούς στις σχέσεις σας. Επίσης σας κάνει επικριτικούς με το σύντροφό σας. Η αφροδίτη σε αυτή τη θέση έχει ως αποτέλεσμα να αναζητάτε την τελειότητα στις ερωτικές σας σχέσεις, κάτι το οποίο είναι ουτοπικό και σας κάνει να απογοητευόσαστε.

Αφροδίτη στο ζυγό

Οι άνθρωποι που έχουν την αφροδίτη στο ζυγό είναι καλαίσθητοι, έχουν γούστο αλλά και διπλωματία. Οι ερωτικές σχέσεις αποτελούν πρωτεραιότητα και σπάνια κάποιος μένει μόνος του. Τα άτομα με αφροδίτη σε αυτή τη θέση κάνουν συμβιβασμούς ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του συντρόφου τους. Η θέση αυτή ευνοεί τις σχέσεις και το γάμο.

Αφροδίτη στο σκορπιό

Όταν η αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του σκορπιού, το άτομο αυτό είναι εσωστρεφές, αντιμετωπίζει σοβαρά τον έρωτα και ζει με πάθος. Τα άτομα που έχουν την αφροδίτη σε αυτή τη θέση, αναζητούν την πολυτέλεια, την ευχαρίστησή τους ενώ χαρακτηρίζονται από καχυποψία και ζήλεια. Οι γυναίκες που έχουν αφροδίτη στο σκορπιό απαιτούν την απόλυτη αφοσίωση από έναν άντρα και ζηλεύουν πολύ το σύντροφό τους.

Αφροδίτη στον τοξότη

Η θέση αυτή δείχνει άτομο με τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία. Τα άτομα με αφροδίτη στον τοξότη φλερτάρουν και συνήθως κάνουν πολλές ερωτικές σχέσεις. Κάνουν σχέσεις με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικά φιλοσοφικά ενδιάφεροντα και έλκονται από ανθρώπους που ζουν σε άλλη χώρα ή ανήκουν σε άλλη θρησκεία.

Αφροδίτη στους ιχθείς

Η αφροδίτη στο ζώδιο του ιχθύ δείχνει άτομα ευαίσθητα, συμπονετικά, με κατανόηση και έντονα συναισθήματα. Οι άνθρωποι που έχουν την αφροδίτη τους σε αυτή τη θέση αναζητούν την ιδανική σχέση και έχουν έντονη φαντασία. Συχνά απογοητεύονται από τους συντρόφους τους γιατί έχουν περισσότερη κατανόηση, από όσο θα έπρεπε. Ο άντρας με αφροδίτη στα ψαράκια έλκεται από ονειροπόλες και ευαίσθητες γυναίκες.

Αφροδίτη στον υδροχόο

Ένας άνθρωπος που έχει την αφροδίτη στον υδροχόο έχει αλτρουιστική καρδιά. Αγαπάει με πάθος και βλέπει τον σύντροφό του ερωτικά αλλά και φιλικά. Η αφροδίτη στον υδροχόο δείχνει έναν άνθρωπο που βλέπει τη σχέση με τη λογική, που θέλει ελευθερία και κατανόηση. Ένας άντρας με αφροδίτη σε αυτή τη θέση ελκύεται από περίεργες γυναίκες.

Αφροδίτη στον αιγόκερω

Οι σχέσεις καθορίζονται από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης της αφροδίτης. Εάν κάποιος εχει την αφροδίτη στο ζώδιο του αιγόκερου είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να αγαπάει ουσιαστικά και παντοτινά. Έχει ηθικές αξίες και επιλέγει προσεκτικά το σύντροφό του. Επιπλέον υπολογίζει την κοινωνική θέση και τα υλικά αγαθά για την επιλογή ενός ερωτικού συντρόφου.

Syndicate content