ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 2011

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Τοξότης

Για τους τοξότες ο μήνας Φεβρουάριος του 2011 προβλέπεται ως ένας δημιουργικός μήνας. Καταρχήν μέχρι τις 3 του μήνα ο πλανήτης Αφροδίτη θα σας αφήσει με τις καλύτερες ερωτικές αναμνήσεις. Από τις 4 έως τις 22 του μήνα, ο πλανήτης Ερμής, σας κάνει πολύ κοινωνικούς. Κατά συνέπεια θα κάνετε πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Σκορπιός

Ο Φεβρουάριος του 2011 προβλέπεται ως ένας πιεστικός και δύσκολος μήνας για το ζώδιο του σκορπιού. Η πίεση από κάποιες ενδοοικογενειακές καταστάσεις θα είναι μεγάλη ενώ θα πρέπει να επιλύσετε κάποια προβλήματα, σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Από τις 4 έως το τέλος του μήνα θα κάνετε κάποιες ευχάριστες συναντήσεις και κάποιες συζητήσεις και γενικότερα θα βγείτε και θα περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Παρθένος

Ένας ερωτικότατος μήνας προβλέπεται ο Φεβρουάριος του 2011 για εσάς τους παρθένους. Από τις 4 έως και το τέλος του μήνα οι δεσμευμένοι παρθένοι θα ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση ενώ οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μία καινούργια ερωτική σχέση. Η νέα σελήνη, σε συνδυασμό με τον πλανήτη άρη, θα στρέψει την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Λέων

Ο μήνας Φεβρουάριος του 2011 προβλέπεται ως ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου οι λέοντες θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Η νέα σελήνη στις 3 του μήνα σας ωθεί να κάνετε μία καινούργια αρχή ή ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Επιπλέον, από τις 4 του μήνα και μετά θα βελτιωθούν τα θέματα υγείας και τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Καρκίνος

Ο μήνας Φεβρουάριος του 2011 προβλέπεται ως ο μήνας που οι καρκίνοι θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα. Κάποιο οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει, είτε φορολογικό, είτε κληρονομικό. Παρόλα αυτά η νέα σελήνη στις 3 του μήνα θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες. Αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Δίδυμοι

Ο μήνας Φεβρουάριος του 2011 προβλέπεται δημιουργικός και ιδιαίτερα παραγωγικός για τους διδύμους. Γι αυτό μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Κάθε φιλοδοξίας μπορεί να πραγματοποιηθεί. Η νέα σελήνη στις 3 του μήνα σας ανοίγει το δρόμο προς την επιτυχία. Από τις 4 έως τις 22 ο πλανήτης της επικοινωνίας, ερμής και δικός σας κυβερνήτης πλανήτης θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Ταύρος

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου τα ταυράκια προβλέπεται πως θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Γύρω στις 6 του μήνα τα επαγγελματικά σας θα σταθεροποιηθούν. Η νέα σελήνη στις 3 Φεβρουαρίου, ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα και προβλέπεται να σας "χαρίσει" πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Από τις 4 του μήνα και έπειτα προβλέπονται ταξίδια στο εξωτερικό, ευνοούνται οι σπουδές και οι μετακινήσεις.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2011 - Κριός

Η κοινωνική ζωή και η συλλογική δουλειά εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Στις 3 του μήνα η νέα σελήνη ίσως φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας "συναρπάσουν. Από τις 4 του μήνα η αφροδίτη θα σας ανταμείψει για την προσπάθεια και την υπομονή που δείξατε, τους προηγούμενους μήνες σχετικά με την ερωτική σας ζωή.

Syndicate content