ζοδια

ζοδια

Προβλέψεις Αυγούστου 2010 - Ζυγός

Για τα ζυγάκια ο μήνας Αύγουστος προβλέπεται ως ένας δύσκολος μήνας. Γι αυτό να είστε υπομονετικοί και όχι παρορμητικοί. Ο πλανήτης άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας με αποτέλεσμα να έχετε κάποια προβλήματα στις επαγγελματικές και στις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή η πλανητική θέση θα επηρεάσει κυρίως τα ζυγάκια του πρώτου δεκαήμερου.

Προβλέψεις Αυγούστου 2010 - Καρκίνος

Για τους καρκίνους ο μήνας Αύγουστος θα είναι ένας δύσκολος μήνας. Προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας εκκρεμότητες έως τις 20 Αυγούστου. Μετά τις 20 Αυγούστου ο πλανήτης ερμής θα κινείται ανάδρομα με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας. Γι αυτό δείξτε υπομονή και επιμονή. Οργανωθείτε και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.

Προβλέψεις Αυγούστου 2010 - Δίδυμοι

Οι προβλέψεις για τα διδυμάκια είναι πολύ καλές κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου. Ο Αύγουστος προσφέρεται για διακοπές, για ξεκούραση αλλά και για έντονες ερωτικές στιγμές. Τα διδυμάκια θα γνωρίσουν τον έρωτα της 'ζωής' τους, θα αναζωπυρωθεί το ερωτικό πάθος στις σχέσεις τους και οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα. Ίσως κάποια διδυμάκια παντρευτούν ή κάνουν ένα μωράκι.

Προβλέψεις Αυγούστου 2010 - Κριός

Για τα κριαράκια ο μήνας Αύγουστος προβλέπεται δύσκολος μήνας. Ειδικά για όσα κριαράκια έχουν γεννηθεί το ρπώτο δεκαήμερο. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και κάποιες από αυτές δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες. Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί στις επιλογές σας και μην είστε ευκολόπιστοι, ειδικά στον ερωτικό τομέα.

Syndicate content