ζώδια ανά δεκαήμερο

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου (Παιδιά)

Τα αιγοκεράκια του τρίτου δεκαημέρου έχουν γεννηθεί από 11.01 έως 20.01. Είναι παιδιά με περίεργο μαγνητισμό και ιδιαίτερα αξιολάτρευτα. Από μικρή ηλικία ξέρουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Είναι έξυπνα παιδιά και έχουν δίψα για μάθηση. Είναι κοινωνικά παιδιά αλλά κάποιες φορές κλείνονται στον εαυτό τους.

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου (Παιδιά)

Τα αιγοκεράκια του δεύτερου δεκαήμερου έχουν γεννηθεί από 1.12 έως 10.01 και είναι παιδάκια με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα ελκυστικά αλλά με πολλές ευαισθησίες. Οι αιγόκεροι αυτού του δεκαημέρου είναι περίεργοι και πολλές φορές αντικοινωνικοί. Από μικρό παιδί θα έχει πολλούς φίλους και ταυτόχρονα θα έχει την ανάγκη να νιώθει σταθερότητα και ασφάλεια.

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου (Παιδιά)

Οι αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου έχουν γεννέθλια από τις 21.12 έως τις 31.12. Οι αιγόκεροι αυτού του δεκαήμερου είναι μαζεμένοι αλλά γίνονται νευρικοί κάποιες φορές. Ένα βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η συντηρητική τους φύση. Από μικρό ένα αιγοκεράκι θα είναι υπάκουο, θα είναι ευγενικό και δεν θα φέρνει εύκολα αντίρρηση σε κανέναν.

Syndicate content