ζώδια και σχέσεις.

Ο άντρας ζυγός

Ο άντρας ζυγός είναι ευγενικός, όμορφος και κοινωνικός. Είναι ερωτεύσιμος και δεν περνάει απαρατήρητος μιάς και φροντίζει ιδιαιτέρως την εξωτερική του εμφάνιση. Ένας άντρας ζυγός ξέρει πώς να ανεβάσει τη διάθεση μιάς γυναίκας. Ο ίδιος φλερτάρει πάρα πολύ. Φλερτάρει κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της και ξέρει πώς να κολακεύσει την καθεμία απ' τις γυναίκες αυτές.

Ιδανικός σύντροφος για καρκίνους

Τα καρκινάκια είναι το συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η ασφάλεια μέσα στο γάμο είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για έναν καρκίνο. Ο ιδανικός σύντροφος είναι ένας άνθρωπος σταθερός, αξιόπιστος ο οποίος να μπορεί να προσφέρει κάποια υλικά αγαθά στην οικογένεια. Επιπλέον ελκύονται από ανθρώπους ρομαντικούς και σοβαρούς.

Ιδανικός σύντροφος για διδύμους

Τα διδυμάκια ελκύονται από ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τους ίδιους, από άτομα άλλης κουλτούρας. Κατά συνέπεια ο ιδανικός σύντροφος για έναν δίδυμο είναι κάποιος από άλλη χώρα ή έστω κάποιος που κάνει πολλά ταξίδια και δέχεται πολλές διαφορετικές πολιτιστικές επιρροές. Επιπλέον δεν αντέχουν την πίεση ενός ερωτικού συντρόφου και εκτιμούν το χιούμορ.

Ιδανικός σύντροφος για ταύρους

Ο ιδανικός σύντροφος για έναν ταύρο πρέπει να είναι αισθησιακός και να μπορεί να τους αφιερώνει αρκετό χρόνο. Τα ταυράκια αναζητούν έναν ερωτικό σύντροφο που να μπορεί να κάνει μία σταθερή σχέση, που βασίζεται στο συναίσθημα και στη συντροφικότητα. Επίσης ο ιδανικός σύντροφός τους είναι καλό να είναι ευκατάστατος.

Ιδανικός σύντροφος για κριούς

Οι κριοί ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Ο ιδανικός σύντροφος για ένα κριαράκι πρέπει να έχει μία καλή εμφάνιση, άνω του μετρίου και να μην είναι "βαρετός". Σας ελκύουν άτομα με καλούς τρόπους, καλαισθησία και κοινωνικότητα. Επιπλέον ο ιδανικός σύντροφος ενός κριού ίσως ασχολείται με κάποια τέχνη, για παράδειγμα με τη μουσική, τη ζωγραφική, το θέατρο κτλ.

Ζυγός με δίδυμο

Ο ζυγός και οι δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα. Τα δύο αυτά ζώδια ταιριάζουν και η σχέση μεταξύ τους είναι αρμονική, με κοινούς στόχους και αμοιβαία κατανόηση. Έχουν πνευματική επάφη και μπορούν να περνούν ώρες μαζί, χωρίς να βαριούνται. Ο ζυγός μπορεί και κάνει το δίδυμο να λειτουργήσει συναισθηματικά.

Ζυγός με κριό

Ο κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς και ο ζυγός στα ζώδια του αέρα. Ο κριός είναι αυθόρμητος και ανεξάρτητος και ο ζυγός ζηλεύει. Η σχέση ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια είναι δύσκολη και χρειάζεται συνεχή προσπάθεια για να συνυπάρξουν. Είναι τα δύο άκρα παρόλα αυτά μπορούν να κάνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Syndicate content