ζώδια του αέρα.

Φιλία με υδροχόο

Οι υδροχόοι είναι ένα από τα τρία ζώδια του αέρα. Κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του υδροχόου χαρακτηρίζεται ως ευφυής, καλόψυχος και με ανθρωπιστικές αρετές άνθρωπος. Οι φίλοι του τον αγαπούν αλλά και ο ίδιος τους λατρεύει. Τα υδροχοάκια έχουν πολλούς φίλους και κάνουν τα πάντα γι αυτούς.

Φιλία με ζυγό

Τα ζυγάκια είναι ασταθή άτομα αλλά και ρομαντικά ταυτόχρονα. Επειδή είναι κοινωνικά άτομα με την οποιαδήποτε επαφή τους κερδίζουν έναν φίλο ή έναν γνωστό. Οι ζυγοί είναι φιλικοί, στοργικοί και ευγενικοί με τους φίλους τους. Επιπλέον δύσκολα θα πούνε "οχι" αν τους ζητήσει κάτι κάποιος φίλος τους. Ένας ζυγός είναι καλοπροαίρετος φίλος και ιδιαίτερα υποχωρητικός.

Φιλία με δίδυμο

Τα διδυμάκια ανήκουν στα ζώδια του αέρα. Είναι τα πιο επικοινωνιακά άτομα του ζωδιακού κύκλου και έχουν πολλούς φίλους. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς πολλούς ανθρώπους τριγύρω τους. Συναναστρέφονται με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και μαθαίνουν διαφορετικά πράγματα. Διατηρούν φιλίες με άτομα που ζουν σε άλλες χώρες και έχουν διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό.

Ζώδια και υγεία - Υδροχόος

Οι υδροχόοι είναι δραστήριοι, ζούνε έντονα και είναι νευρικοί εκ φύσεως. Γι αυτό υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάθουν υπερκόπωση. Εύκολα "κουράζονται" και εξίσου εύκολα ξεκουράζονται και ξανα βρίσκουν τους ρυθμούς ζωής τους. Οι εναλλαγές της ψυχολογικής διάθεσης ενός υδροχόου τον οδηγούν σε νεύρωση. Το θετικό στοιχείο είναι πως συνεργάζονται πρόθυμα με τον θεραπευτή τους.

Ζώδια και υγεία - Ζυγός

Ο ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα. Το βασικό χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι ότι "ζυγίζει" τα πράγματα και αμφιταλαντεύεται. Τα ζυγάκια έχουν την τάση να τεμπελιάζουν, να είναι ήσυχα και να μην κινούνται αρκετά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίρνουν εύκολα βάρος. Το ευαίσθητο όργανο των ζυγών είναι τα νεφρά τους.

Ζώδια και υγεία - Δίδυμοι

Τα διδυμάκια είναι άτομα ενεργητικά, δραστήρια και ανήσυχα. Αν αρρωστήσουν είναι δύσκολο να μείνουν στο σπίτι τους ώστε να αναρρώσουν. Ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια και πολλές φορές δεν προσέχουν την υγεία τους. Παρόλα αυτα είναι θετικοί άνθρωποι και με την ελάχιστη βοήθεια, για παράδειγμα ενός γιατρού, μπορούν να απαλλαγούν από την ασθένεια τους.

Προβλέψεις ζωδίων για το μήνα Φεβρουάριο - Υδροχόος

Για το μήνα του Φεβρουαρίου οι υδροχόοι θα είσαστε ευέλικτοι και ενεργητικοί. Ο ερμής θα σας κάνει αποτελεσματικούς στη δράση σας. Είναι ένας καλός μήνας για να γκρεμίσετε τα εμπόδια και να φέρετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Παρόλα αυτά ο πλανήτης άρης είναι διαμετρικά αντίθετος στο ζώδιό σας, οδηγώντας εύκολα σε αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.

Προβλέψεις ζωδίων για το μήνα Φεβρουάριο - Ζυγός

Το μήνα Φεβρουάριο οι ζυγοί θα έχετε διάθεση για δράση όμως θα απογοητευτείτε γιατί ο ανάδρομος άρης στο λέοντα θα σας βάζει εμπόδια. Τα ζυγάκια θα είναι νευρικά γι αυτό είναι καλό να είστε προσεκτικοί για να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας. Οι προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο έχουν και θετική όψη εξαιτίας του κρόνου, ο οποίος σας κάνει υπομονετικούς, επίμονους και εργατικούς.

Προβλέψεις ζωδίων για το μήνα Φεβρουάριο - Δίδυμοι

Ο κρόνος από το ζυγό θα φέρει καταξίωση στις προσπάθειες που κάνετε. Επιπλέον ο ήλιος και η αφροδίτη από τον υδροχόο θα σας ανοίξουν και άλλες πόρτες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ακόμη και ο ανάδρομος άρης δεν θα σας φέρει πολλά εμπόδια και οι προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο είναι θετικές.

Πώς φιλάνε τα ζώδια; Υδροχόος

Οι υδροχόοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα. Πειραματίζονται και θέλουν να δοκιμάζουν όλες τις εκφάνσεις ενός φιλιού. Τα φιλιά των υδροχόων είναι δροσερά και ευχάριστα. Δεν θα τα βαρεθείτε ποτέ. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι οι δίδυμοι, ο τοξότης, ο κριός και ο ζυγός.

Πώς φιλάνε τα ζώδια; Ζυγός

Ο ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα. Τα φιλιά ενός ζυγού είναι πολύπλευρα και εναλλασσόμενα. Κάθε φιλί του είναι διαφορετικό από το άλλο και σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Ιδανικός παρτενέρ: Υδροχόος, δίδυμοι, ταύρος και λέων.

Πώς φιλάνε τα ζώδια; Δίδυμοι

Οι δίδυμοι είναι ζώδια του αέρα. Τα φιλιά τους εμπνέουν συναίσθημα και είναι τρυφερά. Ένα φιλί τους είναι αρκετό ώστε να χαλαρώσει και να μαγέψει το σύντροφό τους. Ιδανικός παρτενέρ: Ο λέων, ο ζυγός και ο υδροχόος.

Ζώδια και ενδυμασία - Ρούχα για υδροχόο

Οι υδροχόοι πρωτοποριακοί ως χαρακτήρες ακόμη και στο ντύσιμο επιλέγουν το μοντέρνο. Είναι εκκεντρικοί και αγαπούν τα ρούχα και τα ψώνια. Ακόμη και όταν μεγαλώσουν ντύνονται μοντέρνα. Επιλέγουν για υφάσματα το δέρμα και το σατέν. Μπορούν και συνδυάζουν τα παλιά ρούχα με τα καινούργια. Οι υδροχόοι αγαπούν τις ζώνες και τα περίεργα κοσμήματα. Το χρώμα που τους αναδεικνύει είναι του ζαφειριού.

Ζώδια και ενδυμασία - Ρούχα για ζυγό

Οι ζυγοί είναι το πιο καλαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο πλανήτης που τους κυβερνά είναι η αφροδίτη και έχουν ανεπτυγμένο γούστο και αισθητική. Ό,τι κι αν επιλέξουν να φορέσουν είναι ξεχωριστοί. Τα ρούχα που επιλέγουν είναι ακριβά και τα υφάσματα ποιοτικά και μεταξωτά. Τους αρέσει η συμμετρία και έχουν εξαιρετικό γούστο αλλά ποτέ δεν επιδεικνύουν τα ακριβά τους ρούχα.

Ζώδια και ενδυμασία - Ρούχα για δίδυμο

Τα διδυμάκια επιλέγουν να φορούν ρούχα σε κλασσικές γραμμές. Δεν τους αρέσει το μαύρο χρώμα και το ύφασμα που τους ταιριάζει είναι το μετάξι. Οι γυναίκες δίδυμοι έχουν λεπτά και μακριά άκρα, κατά συνέπεια επιλέγουν μακριές και ασύμμετρες φούστες. Γενικά επιλέγουν τα ωραία υφάσματα και τα ρούχα που κάνουν τέλεια εφαρμογή στο σώμα τους.

Syndicate content