ζώδια του νερού.

Φιλία με ιχθείς

Τα ψαράκια είναι το τρίτο ζώδιο του νερού. Οι ιχθείς είναι άτομα συμπονετικά, συναισθηματικά και ευχάριστα στην παρέα. Γι αυτό το λόγο έχουν πολλούς φίλους και πολλούς γνωστούς. Είναι κοινωνικοί και συνάπτουν φιλίες με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Ξέρουν να είναι καλοί ακροατές και να ακούν τα προβλήματα των φίλων τους.

Φιλία με σκορπιό

Τα σκορπάκια είναι τα πιο παθιασμένα άτομα του ζωδιακού κύκλου. Ζουν έντονα και να ευχόσαστε να μην κάνετε έναν σκορπιό εχθρό σας. Οι σκορπιοί δεν ξεχνάνε ποτέ και αν κάποιος τους προδώσει, θα τον εκδικηθούν. Γι αυτό επιλέγουν λίγους, καλούς και έμπιστους φίλους. Ένας σκορπιός επιλέγει ο ίδιος τους φίλους του με ιδιαίτερη προσοχή.

Φιλία με καρκίνο

Τα καρκινάκια είναι τα συναισθηματικά, τρυφερά και ευαίσθητα άτομα του ζωδιακού κύκλου. Είναι ιδιαίτερα επιλεκτικά άτομα και ιδιαίτερα συμπαθητικά και αγαπητά στους φίλους τους. Ένας καρκίνος διατηρεί φιλίες από τα παιδικά του ακόμη χρόνια και είναι δίπλα στους φίλους του, όποτε τον χρειάζονται. Φροντίζουν και στηρίζουν τα άτομα που έχουν επιλέξει ως φίλους.

Πώς να κερδίσετε ένα άντρα ιχθύ;

Αν θέλετε να κερδίσετε ένα άντρα που ανήκει στο ζώδιο του ιχθύ πρέπει να είστε δυναμική και να παίρνετε πρωτοβουλίες. Ο άντρας ιχθύς είναι ιδεολόγος, ρομαντικός και ευαίσθητος όμως είναι και απρόβλεπτος και συχνά "άπιστος". Γι αυτό είναι καλό να τους δίνετε αγάπη και προσοχή συνέχεια. Επιπλέον για να κερδίσετε έναν άντρα ιχθύ πρέπει να τον ενθαρρύνετε και να του τονώνετε την αυτοπεποίθηση.

Διάσημοι ιχθείς (Ζώδιο του μήνα)

Κάποια διάσημα ψαράκια είναι:
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, η Λίζα Μινέλι, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Νίνα Σιμόν, ο Άλεν Προστ, η Λιάνα Κανέλη, η Σοφία Αλιμπέρτη, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Κώστας Μακεδόνας, Ο Τζων Μπον Τζόβι, ο Γιώργος Σεφέρης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Αρλέτα, ο Νίκος Καζατζάκης.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ιχθύων

Τα ψαράκια είναι άνθρωποι μέτριου ύψους, συνήθως έχουν κάποια επιπλέον κιλάκια και το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι τα μάτια. Τα μάτια τους είναι μεγάλα, με μακριές βλεφαρίδες και ιδιαίτερα εκφραστικά.

Το ζώδιο του μήνα - Ιχθείς

Από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου έχουν γενέθλια τα ψαράκια. Οι ιχθείς είναι το δωδέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα μεταβλητό ζώδιο και ανήκει στα ζώδια του νερού. Επειδή είναι το τελευταίο ζώδιο, σηματοδοτεί το τέλος του χειμώνα. Ο κυβερνήτης πλανήτης των ιχθύων είναι ο ποσειδώνας. Επίσης το γένος των ιχθύων είναι θηλυκο.

Ζώδια και υγεία - Ιχθείς

Οι ιχθείς είναι μεταβλητό ζώδιο και ανήκει στα ζώδια του νερού. Τα ψαράκια είναι ευαίσθητα και φυγόπονα. Επίσης έχουν αρνητική φύση και έχουν μία τάση να παχαίνουν και αυτό επιβαρύνει την υγεία τους. Το θετικό στοιχείο είναι ότι ακολουθούν τις οδηγίες του γιατρού τους και είναι συνεργάσιμοι.

Ζώδια και υγεία - Σκορπιός

Οι σκορπιοί είναι ένα ζώδιο του νερού. Βασικό χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι το πάθος και η φλόγα που έχουν για ζωή. Κατά συνέπεια φτάνουν εύκολα στα άκρα. Αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία τους. Παρόλα αυτά είναι ένα δυνατό ζώδιο. Τα σκορπάκια είναι επιρρεπή στην υπερβολή. Ακόμη και στο φαγητό αγαπούν το υπερβολικό αλάτι, τα πικάντικα φαγητά και τα δυνατά ποτά.

Ζώδια και υγεία - Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι φιλάσθενοι και έχουν χαμηλά επίπεδα ζωτικότητας. Πολλές φορές νοσούν από ψυχοσωματικές ασθένειες. Επειδή είναι συναισθηματικά άτομα πολλές φορές αρρωσταίνουν και όταν συμβαίνει αυτό έχουν την ανάγκη ανθρώπων δίπλα τους. Τα καρκινάκια έχουν ανάγκη να τα φροντίζουν. Οι φοβίες, το άγχος, η ανασφάλεια είναι "βλαβερά" για την ευαίσθητη φύση ενός καρκίνου.

Προβλέψεις ζωδίων για το μήνα Φεβρουάριο - Ιχθείς

Το Φεβρουάριο οι δύο πλανήτες που συνδέονται με τον παράγοντα "τύχη" βρίσκονται στο ζώδιο του ιχθύ. Γι αυτό θα νιώθετε μία ευδιαθεσία. Οι προβλέψεις για τα ψαράκια είναι θετικές στον τομέα των ερωτικών σας. θα είστε ελκυστικοί και δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Εάν είστε ελεύθεροι είναι ένας καλός μήνας να βρείτε το άλλο σας μισό και να κάνετε μία αρμονική σχέση.

Προβλέψεις ζωδίων για το μήνα Φεβρουάριο - Σκορπιός

Για τους σκορπιούς το μήνα Φεβρουάριο οι προβλέψεις δείχνουν πως θα χάσετε την ψυχραιμία σας, θα είστε ανασφαλείς για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτό δημιουργείται εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του άρη. Η θετική πλευρά αυτής της όψης είναι το γεγονός ότι οι υπερπροσπάθειες που κάνετε ώστε να υπάρξουν ισορροπίες, θα δώσουν καρπούς σε βάθος χρόνου.

Προβλέψεις ζωδίων για το μήνα Φεβρουάριο - Καρκίνος

Για το μήνα Φεβρουάριο οι προβλέψεις για τους καρκίνους είναι ελπιδοφόρες. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε μία πρόταση για συνεργασία, η οποία θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Καλό θα είναι να είστε εστιασμένοι στο στόχο σας, να μην παρασυρόσαστε από το συναίσθημα και να μη βασιζόσαστε στη βοήθεια κανενός.

Πώς φιλάνε τα ζώδια; Ιχθείς

Τα ψαράκια είναι ένα ζώδιο του νερού. Οι ιχθείς φιλάνε ρομαντικά και παθητικά. Απολαμβάνουν τα φιλιά εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση τους. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι ο καρκίνος, ο αιγόκερως, ο ταύρος και η παρθένος.

Πώς φιλάνε τα ζώδια; Σκορπιός

Ο σκορπιός είναι ένα από τα τρία ζώδια του νερού. Είναι ασυγκράτητος και φιλάει αχαλίνωτα. Τα φιλιά ενός σκορπιού είναι γεμάτα πάθος και ερωτισμό και θα σας μείνουν αξέχαστα. Οι ιδανικοί παρτενέρ για έναν σκορπιό είναι ο ταύρος, ο κριός και ο λέων.

Syndicate content