πλανήτης ερμής

Ερμής στους ιχθείς

Όσοι έχουν τον πλανήτη του ερμή στο ζώδιο του ιχθύ δεν χαρακτηρίζονται για τις οργανωτικές τους ικανότητες. Δεν είναι καθόλου ορθολογιστές, αντιθέτως είναι άτομα απόλυτα συναισθηματικά. Πολλές φορές χαρακτηρίζονται από τη μαθηματική τους σκέψη.

Ερμής στον υδροχόο

Όσοι έχουν τον πλανήτη ερμή στο ζώδιο του υδροχόου χαρακτηρίζονται από φιλοδοξία. Έχουν δυνατή αντίληψη και ασχολούνται με το πνεύμα τους. Παρόλα αυτά είναι στενόμυαλοι και θεωρούν πως έχουν πάντα δίκαιο. Αν κάποιος διαφωνεί μαζί τους, γίνεται αμέσως εχθρός τους.

Ερμής στον αιγόκερω

Τα άτομα που έχουν τον ερμή στο ζώδιο του αιγόκερου είναι άτομα που κοιτάζουν το συμφέρον τους. Χαρακτηρίζονται από ψυχρότητα και είναι άτομα ιδιοτελή. Παρόλα αυτά έχουν έντονη αντίληψη, είναι φιλόδοξοι άνθρωποι και μπορούν να ανέβουν κοινωνικά. Ενθουσιάζονται εύκολα και το γεγονός ότι δεν είναι αντικειμενικά άτομα, τους δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Ερμής στον τοξότη

Όσοι έχουν τον ερμή τους στο ζώδιο του τοξότη είναι απίστευτα επικοινωνιακά άτομα. Επίσης χαρακτηρίζονται από τη φιλομάθεια τους και την καλή τους καρδιά. Παρόλα αυτά είναι επιπόλαια άτομα και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Δεν αντέχουν καθόλου τη μοναξιά.

Ερμής στο σκορπιό

Τα άτομα που έχουν τον πλανήτη ερμή στο σκορπιό χαρακτηρίζονται από εγωισμό και κυνισμό. Είναι άτομα καχύποπτα αλλά και φιλόδοξα. Παρόλα αυτά απολαμβάνουν τη ζωή τους και δίνουν βάση στις ερωτικές τους σχέσεις. Η θέση αυτή του ερμή κάνει τα άτομα δυναμικά και αισιόδοξα. Πρέπει όμως να προσέχουν τον υπέρμετρο εγωισμό τους.

Ερμής στο ζυγό

Όσοι έχουν ερμή στο ζώδιο του ζυγού χαρακτηρίζονται ως συναισθηματικά και παρορμητικά άτομα. Ξέρουν να διαπραγματεύονται τις υποθέσεις τους σωστά και έχουν πολλούς φίλους. Η ζωή τους είναι γεμάτη από φίλους.

Ερμής στον παρθένο

Τα άτομα με ερμή στο ζώδιου της παρθένου χαρακτηρίζονται από τη λογική τους. Λειτουργούν πάντα με σύμμαχο τη λογική τους. Επίσης αυτή η θέση του πλανήτη ερμή, κάνει τα άτομα σχολαστικά αλλά και φιλότιμα. Ενδιαφέρονται για το πνεύμα τους αλλά έχουν την ανάγκη να βλέπουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους και πρακτικά.

Ερμής στον λέοντα

Όσοι έχουν τον ερμή στο ζώδιο του λέων είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί. Αγαπούν τις χαρές της ζωής και ζουν με πάθος. Η λογική τους δεν συμβαδίζει ποτέ με τα συναισθήματά τους και έχουν αρκετά αρνητικά στοιχεία ως χαρακτήρες. Γι αυτό πολλές φορές οι συνάνθρωποί τους δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Ερμής στον καρκίνο

Όσοι έχουν τον πλανήτη ερμή στο ζώδιο του καρκίνου χαρακτηρίζονται από την έντονη φαντασία τους αλλά και των πολλών φοβιών τους. Συνήθως έχουν κάποια ψυχολογικά τραύματα και δύσκολα ξεκολλούν από το παρελθόν τους. Παρόλα αυτά είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι και αγαπητοί στους γύρω τους. Οι ίδιοι αγαπούν πολύ την οικογένεια τους.

Ερμής στους διδύμους

Τα άτομα που έχουν τον ερμή στο ζώδιο των διδύμων είναι πολύ επικοινωνιακά και έχουν την ανάγκη να επικοινωνούν με τους συνανθρώπους τους. Συχνά χαρακτηρίζονται ως "Διπρόσωποι" γιατί δεν είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Επίσης είναι ευπροσάρμοστα άτομα σε όλες τις καταστάσεις. Αυτή η θέση του ερμή κάνει τα άτομα ιδιαίτερα έξυπνα.

Ερμής στον ταύρο

Όσοι έχουν τον ερμή στο ζώδιο του ταύρου είναι πρακτικά άτομα. Έχουν ανάγκη να καλύπτονται συναισθηματικά και πολλές φορές είναι καλλιτεχνικές φύσεις. Παρόλα αυτά έχουν ευαίσθητο νευρικό σύστημα και γίνονται επιθετικοί, όταν πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Ερμής στον κριό

Τα άτομα που έχουν τον ερμή στο ζώδιο του κριού χαρακτηρίζονται από παρορμητισμό. Έχουν γρήγορη σκέψη, εύστοχη αντίληψη και ξέρουν να μιλούν σωστά. Η θέση αυτή του ερμή κάνει τους ανθρώπους ομιλητικούς, δημιουργικούς και μπορούν να ασχολούνται ταυτόχρονα, με πολλά πράγματα.

Ο πλανήτης ερμής

Ο πλανήτης ερμής δείχνει τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους γύρω μας. Ανάλογα σε ποιό ζώδιο βρίσκεται δείχνει πόσο κοινωνικός είναι κάποιος και πόσο ανοιχτός είναι σε καινούργιες γνωριμίες. Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με την επικοινωνία, τη νοημοσύνη και την αντίληψη του κάθε ανθρώπου. Επίσης συνδέεται με την ιδιοσυγκρασία και το άμεσο περιβάλλον μας.

Syndicate content