Προβλέψεις 2010 για τα ζώδια

Ζωδια και προβλεψεις . Προβλέψεις για το 2010 για τα όλα τα ζώδια.

Προβλέψεις για το 2010 - Ιχθείς

Για τα ψαράκια το 2010 θα έχει πολλές ευκαιρίες αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Το καλοκαίρι θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα. Θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε όνειρα και επιθυμίες σας. Οι ερωτικές και οι φιλικές σχέσεις θα επηρεαστούν το 2010 και θα υπάρξουν πολλές ριζικές αλλαγές.

Προβλέψεις για το 2010 - Υδροχόος

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα είναι αρκετά απαιτητικό για τους υδροχόους. Μέσα στο καλοκαίρι όμως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες ώστε να προωθήσουν τα σχέδιά τους. Μέχρι τον Ιούνιο οι σχέσεις θα είναι προτεραιότητα για τους υδροχόους. Εσωτερικά θα νιώσουν απογοήτευση και θυμό για το ταίρι τους.

Προβλέψεις για το 2010 - Αιγόκερος

Για τα αιγοκεράκια η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με αναποδιές, καθυστερήσεις και δυσκολίες αλλά γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι η ισχυρή σας διαίσθηση θα σας οδηγήσει στους στόχους σας. Γενικότερα σας περιμένουν ριζικές αλλαγές ζωής. Οι σχέσεις των αιγόκερων βρίσκονται σε τροχιά αλλαγών. Οι ερωτικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν τον Ιανουάριο. Ίσως κάποια παλιά και φθαρμένη σχέση τελειώσει.

Προβλέψεις για το 2010 - Τοξότης

Το πρώτο εξάμηνο του 2010 τα σχέδια των τοξοτών θα περάσουν από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Το καλοκαίρι θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο. Το Φθινόπωρο θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογενειακή σας ζωή. Η φετινή χρονιά για τους τοξότες θα είναι εξαιρετική για νέες κατακτήσεις. Θα καλύψετε το κενό που σας άφησαν κάποιοι, που βγήκαν από τη ζωή σας.

Προβλέψεις για το 2010 - Σκορπιός

Για τους σκορπιούς το 2010 κρύβει ευχάριστες εμπειρίες και εκπλήξεις. Αρκεί να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του πρώτου εξαμήνου. Κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών θα υπάρξουν δυσκολίες στην καριέρα των σκορπιών. Όμως δεν θα χάσουν την αισιοδοξία και την καλή τους διάθεση. Οι σκορπιοί το 2010 θα ερωτευτούν και θα αναθερμάνουν τις ερωτικές τους σχέσεις.

Προβλέψεις για το 2010 - Ζυγός

Για τους ζυγούς οι τρεις πρώτοι μήνες του 2009 θα είναι αρκετά απαιτητικοί. Από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο θα χαλαρώσετε και θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Στη συνέχεια όμως οι υποχρεώσεις θα συνεχιστούν. Ο τομέας της αγάπης και των σχέσεων γενικότερα θα έχει εύνοια αλλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Τα ζυγάκια πρέπει να επιλέξουν με προσοχή τους ανθρώπους που θέλουν δίπλα τους.

Προβλέψεις για το 2010 - Παρθένος

Για τους παρθένους πολλές είναι οι ανατροπές κατά τη διάρκεια του 2010. Επίσης το πρώτο εξάμηνο θα έχετε πολύ άγχος αλλά και πολλές ευκαιρίες για χαλάρωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις ερωτικές τους σχέσεις οι παρθένοι θα εκδηλώσουν τις κρυφές συναισθηματικές τους ανάγκες και αυτό ίσως τρομάξει το σύντροφό τους. Οι σχέσεις και οι γάμοι που δεν πηγαίνουν καλά ίσως τελειώσουν οριστικά.

Προβλέψεις για το 2010 - Λέων

Για τα λιονταράκια το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα τρέχουν να προλάβουν προθεσμίες και να κλείσουν εκκρεμότητες. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες αρκεί να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητά σας. Στις ερωτικές σχέσεις τα λιοντάρια θα ζήσουν πολλές εναλλαγές στις σχέσεις τους.

Προβλέψεις για το 2010 - Καρκίνος

Οι καρκίνοι το 2010 θα ασχοληθούν σοβαρά με την προσωπική τους ζωή, τις σχέσεις και τα μελλοντικά τους σχέδια. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην καριέρα τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Παρόλα αυτά θα είναι προσωρινές δυσκολίες. Τα καρκινάκια κατά τη διάρκεια του 2010 θα ενδιαφέρονται για την αρμονία των σχέσεων τους.

Προβλέψεις για το 2010 - Δίδυμος

Για τα διδυμάκια η καριέρα είναι προτεραιότητα για το 2010. Το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό λόγω κάποιων νέων γνωριμιών αλλά απρόβλεπτο και εκρηκτικό. Πολλά διδυμάκια θα τα απασχολήσει το σπίτι και η οικογένεια. Οι δίδυμοι θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο των αισθηματικών και ερωτικών τους σχέσεων. Αν υπάρχει μία διφορούμενη ερωτική σχέση ή ένας γάμος με προβλήματα είναι καλό να τα ξεκαθαρίσετε.

Προβλέψεις για το 2010 - Ταύρος

Για τους ταύρους το 2010 ανοίγει νέες προοπτικές για να συμμετέχετε στα κοινά και να διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους. Είναι καλό να ακολουθήσουν το ένστικτό τους. Οι ταύροι θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο θα δοκιμαστούν οι αισθηματικές σας σχέσεις αλλά και όλες οι σημαντικές σας σχέσεις γενικότερα.

Προβλέψεις για το 2010 - Κριός

Με καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις ξεκινάει η νέα χρονιά. Το καλοκαίρι αναμένεται ανατρεπτικό και αντιφατικό. Τους τελευταίους μήνες του έτους ασχοληθείται με την προσωπική σας ζωή και θεμελιώστε τις σχέσεις σας σε γερές βάσεις. Οι σχέσεις των κριών, επαγγελματικές, φιλικές, ερωτικές, μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Syndicate content