Σελήνη και ζώδια

Νέα σελήνη Μαϊου 2011 στον ταύρο

Η νέα σελήνη Μαϊου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του ταύρου και θα διαρκέσει έως τις 17 Μαϊου. Η νέα αυτή σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, σχεδόν ανακουφιστική. Η νέα σελήνη στο ζώδιο του ταύρου ευνοεί τις σταθερές σχέσεις, τα οικονομικά έσοδα και τη βελτίωση των σχέσεων και των συνεργασιών. Επίσης θα μας γεμίσει με δύναμη και αισιοδοξία.

Νέα σελήνη στους ιχθείς - Προβλέψεις για αιγόκερω

Η νέα σελήνη από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου δημιουργεί στα αιγοκεράκια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Η ψυχολογία σας θα αλλάζει συνέχεια. Οι αιγόκεροι βρίσκονται σε μία φάση ζωής, στην οποία πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις. Αυτή η νέα σελήνη στο ζώδιο των ιχθύων βοηθάει ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Θα βρείτε τη δύναμη να κάνετε μία καινούργια αρχή.

Νέα σελήνη στους ιχθείς - Προβλέψεις για τοξότες

Η νέα σελήνη στους ιχθείς από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου προβλέπει για τους τοξότες μία περίοδο έντονου προβληματισμού. Είναι δύσκολο να ξεχάσετε κάποια οικογενειακά σας προβλήματα. Παρόλα αυτά υπάρχει μία καλή ευκαιρία, εξαιτίας της νέας σελήνης να ξεχάσετε όσα σας στενοχωρούν και να διακόψετε σχέσεις και συνήθειες που δεν σας κάνουν καλό. Προσπαθήστε να κάνετε μία καινούργια αρχή.

Νέα σελήνη στους ιχθείς - Προβλέψεις για ταύρο

Η νέα σελήνη στους ιχθείς κάνει τα ταυράκια φιλόδοξα και δυναμικά. Από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου, οι ταύροι νιώθουν δυνατοί να καταφέρουν πολλά σε επαγγελματικό, οικονομικό αλλά και ερωτικό επίπεδο. Είναι καλό να συνεχίσετε τόσο δυναμικά να διεκδικείτε και να διακόψετε όσες σχέσεις δεν σας βοηθούν αλλά σας πηγαίνουν πίσω.

Νέα σελήνη στους ιχθείς - Προβλέψεις για κριούς

Η νέα σελήνη στους ιχθείς από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου, κάνει τους κριούς εσωστρεφείς. Επιλέγετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε σχετικά με τη ζωή σας. Κατά κάποιο τρόπο τα κριαράκια κάνετε την αυτοκριτική σας και δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Είναι καλό αυτές τις μέρες αντί να σας πιάνει κατάθλιψη εξαιτίας κάποιων άσχημων συμπεριφορών, να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στην αυτογνωσία.

Νέα σελήνη στους ιχθείς από 15 έως 30 Μαρτίου

Η νέα σελήνη στους ιχθείς θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου. Τα ζώδια που θα ευνοήσει αυτή η σελήνη για καινούργια ξεκινήματα, νέες επαφές και παρασκηνιακά ξεκινήματα είναι οι ταύροι, οι αιγόκεροι, οι καρκίνοι, οι σκορπιοί και τα ψαράκια του τρίτου δεκαήμερου.

Syndicate content