σύντροφος και ζωδια

Ιδανικός σύντροφος για ιχθείς

Οι ιχθείς είναι το τρίτο από τα ζώδια του νερού. Ο ιδανικός σύντροφος για ένα ψαράκι πρέπει να είναι προσγειωμένος και λογικός. Βασική προϋπόθεση είναι να εργάζεται και να μην είναι τεμπέλης. Καλό θα ήταν να έχει μία σταθερή δουλειά. Επιπλέον εάν είναι μορφωμένος αυτό σας ελκύει ακόμη περισσότερο. Δεν σας ελκύουν οι επιδειξιομανείς και προτιμάτε ανθρώπους χαμηλότερων τόνων.

Ιδανικός σύντροφος για υδροχόους

Οι υδροχόοι είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Κατά κοινή παραδοχή είναι έξυπνοι άνθρωποι και περιπετειώδεις. Ο ιδανικός σύντροφος για ένα υδροχοάκι είναι κάποιος που έχει μία ακτινοβολία και μία παιδικότητα. Ελκύονται από ερωτικούς συντρόφους που είναι αισιόδοξοι και έχουν ενέργεια και ζωτικότητα.

Ιδανικός σύντροφος για τοξότες

Οι τοξότες είναι ένα από τα τρία ζώδια της φωτιάς. Ο ιδανικός σύντροφος για έναν τοξότη πρέπει να είναι κοινωνικός και επικοινωνιακός. Επειδή τα τοξοτάκια είναι εξωστρεφή άτομα, ελκύονται από ανθρώπους εξίσου επικοινωνιακούς αλλά και έξυπνους. Επιπλέον είναι απαραίτητο ο ερωτικός τους σύντροφος να αγαπάει τη διασκέδαση και το έξω.

Ιδανικός σύντροφος για σκορπιό

Οι σκορπιοί ανήκουν στα ζώδια του νερού. Χαρακτηρίζονται ως οι πιο παθιασμένοι του ζωδιακού κύκλου. Ο ιδανικός σύντροφος για ένα σκορπάκι είναι κάποιος που έχει αισθησιακή εμφάνιση και αυτό ακτινοβολεί. Επιπλέον ελκύεστε από μία όμορφη εξωτερική εμφάνιση. Συχνά ο ιδανικός σύντροφος για εσάς είναι καλό να έχει μία οικονομική άνεση.

Ιδανικός σύντροφος για ζυγούς

Οι ζυγοί είναι ένα από τα τρία ζώδια του αέρα. Ο ιδανικός σύντροφος για έναν ζυγό είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, που να μπορεί να κατευθύνει τη σχέση. Ελκύονται από ανθρώπους αποφασιστικούς που να μπορούν να διεκδικούν. Συνήθως οι ζυγοί αλλάζουν εύκολα τους ερωτικούς συντρόφους τους γι αυτό είναι καλό να επιλέξουν κάποιο άτομο στο οποίο να μπορούν να βασιστούν.

Ιδανικός σύντροφος για παρθένους

Οι παρθένοι ανήκουν στα γήινα ζώδια. Ο ιδανικός σύντροφος για όσους ανήκουν σε αυτό το ζώδιο πρέπει να είναι ρομαντικός και συναισθηματικός. Οι παρθένοι έχουν την ανάγκη ο ερωτικός τους σύντροφος να ασχολείται μαζί τους και να τους κάνει να νιώθουν ότι ζουν έναν παραμυθένιο έρωτα. Έχουν την ανάγκη να τους φροντίζουν και πολλές φορές ο ιδανικός σύντροφος για ένα παρθένο έχει καλλιτεχνική φύση.

Ιδανικός σύντροφος για καρκίνους

Τα καρκινάκια είναι το συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η ασφάλεια μέσα στο γάμο είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για έναν καρκίνο. Ο ιδανικός σύντροφος είναι ένας άνθρωπος σταθερός, αξιόπιστος ο οποίος να μπορεί να προσφέρει κάποια υλικά αγαθά στην οικογένεια. Επιπλέον ελκύονται από ανθρώπους ρομαντικούς και σοβαρούς.

Ιδανικός σύντροφος για διδύμους

Τα διδυμάκια ελκύονται από ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τους ίδιους, από άτομα άλλης κουλτούρας. Κατά συνέπεια ο ιδανικός σύντροφος για έναν δίδυμο είναι κάποιος από άλλη χώρα ή έστω κάποιος που κάνει πολλά ταξίδια και δέχεται πολλές διαφορετικές πολιτιστικές επιρροές. Επιπλέον δεν αντέχουν την πίεση ενός ερωτικού συντρόφου και εκτιμούν το χιούμορ.

Ιδανικός σύντροφος για ταύρους

Ο ιδανικός σύντροφος για έναν ταύρο πρέπει να είναι αισθησιακός και να μπορεί να τους αφιερώνει αρκετό χρόνο. Τα ταυράκια αναζητούν έναν ερωτικό σύντροφο που να μπορεί να κάνει μία σταθερή σχέση, που βασίζεται στο συναίσθημα και στη συντροφικότητα. Επίσης ο ιδανικός σύντροφός τους είναι καλό να είναι ευκατάστατος.

Ιδανικός σύντροφος για κριούς

Οι κριοί ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Ο ιδανικός σύντροφος για ένα κριαράκι πρέπει να έχει μία καλή εμφάνιση, άνω του μετρίου και να μην είναι "βαρετός". Σας ελκύουν άτομα με καλούς τρόπους, καλαισθησία και κοινωνικότητα. Επιπλέον ο ιδανικός σύντροφος ενός κριού ίσως ασχολείται με κάποια τέχνη, για παράδειγμα με τη μουσική, τη ζωγραφική, το θέατρο κτλ.

Syndicate content