χαρακτηριστικά

Ιχθύς με αιγόκερω

Αν είστε ψαράκι και έχετε ερωτευτεί έναν αιγόκερω είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εσείς οι δύο μπορείτε να κάνετε μία όμορφη και αρμονική σχέση. Έχετε διαφορές αλλά συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο. Το αιγοκεράκι σας είναι πρακτικό άτομο και ρεαλιστής. Εσείς είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και ονειροπόλοι.

ζώδιο: 
ΙΧΘΥΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Υδροχόος με αιγόκερω

Αν είστε υδροχοάκι και έχετε ερωτευτεί έναν αιγόκερω, έχετε πολλά κοινά στοιχεία αλλά και αρκετές διαφορές. Παρόλα αυτά ταιριάζετε και μπορείτε να κάνετε μία όμορφη σχέση. Δουλεύετε και οι δύο σκληρά και είστε επιτυχημένοι. Απλά ο αιγόκερος ασχολείται περισσότερο με τη σχέση σας ενώ ο εσείς με πολλά άλλα εξωτερικά θέματα.

ζώδιο: 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Τοξότης με αιγόκερω

Αν είστε τοξοτάκι και έχετε ερωτευτεί έναν αιγόκερω, είστε δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά ελκύετε ο ένας τον άλλο. Εσείς αγαπάτε τη διασκέδαση και τα ταξίδια. Οι αιγόκεροι αγαπάνε την εργασία και είναι πρακτικά άτομα. Ο τοξότης, είναι αισιόδοξος ενώ ο αιγόκερος απαισιόδοξος.

ζώδιο: 
ΤΟΞΟΤΗΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Σκορπιός με αιγόκερω

Αν είστε σκορπάκι και ενδιαφερόσαστε για έναν αιγόκερω, παρόλες τις διαφορές σας ταιριάζετε πολύ. Εσείς οι δύο μπορείτε να κάνετε μία όμορφη και σοβαρή σχέση. Είστε και οι δύο εσωστρεφείς και δύσκολα εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Τα αιγοκεράκια φαινομενικά είναι ψυχρά άτομα αλλά ο σκορπιός βρίσκει τον τρόπο να "λιώνει" τον πάγο. Δοκιμάστε αυτή τη σχέση, υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές.

ζώδιο: 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Σκορπιός με παρθένο

Αν είστε σκορπάκι και έχετε ερωτευτεί έναν παρθένο ξανασκεφτείτε το. Ελκύει ο ένας τον άλλο αλλά ο σκορπιός ίσως με μεγάλη ευκολία "πληγώσει" τον παρθένο. Ο σκορπιός είναι δυναμικός και ζει με πάθος. Ένας παρθένος είναι πιο εύθικτος και ίσως δεν αντέξει με τον σκορπιό. Με λίγα λόγια δεν θα αντέχετετε ο ένας τον άλλο. Καλή τύχη.

ζώδιο: 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
και ζώδιο: 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζυγός με αιγόκερω

Αν είστε ζυγάκι και έχετε ερωτευτεί έναν αιγόκερω, είστε δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά ελκύετε ο ένας τον άλλο. Εσείς αγαπάτε τη διασκέδαση και τα ταξίδια. Το γήινο αιγοκεράκι σας, αγαπάει την εργασία και είναι πρακτικό άτομο. Ο τοξότης, είναι αισιόδοξος ενώ ο αιγόκερος απαισιόδοξος.

ζώδιο: 
ΖΥΓΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Παρθένος με αιγόκερω

Αν είστε παρθένος και έχετε ερωτευτεί έναν αιγόκερω, να θυμόσαστε πως ταιριάζετε πολύ εσείς οι δύο. Είστε και οι δύο ώριμοι, προσγειωμένοι, αξιόπιστοι και σοβαροί άνθρωποι. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά όταν είστε μαζί γιατί έχετε πρακτικά μυαλά. Παρόλα αυτά η αισιοδοξία, η 'τρέλα' και η χαρά ίσως δεν υπάρχουν στη σχέση σας. Προσπαθήστε να περνάτε καλά και όχι μόνο να δουλεύετε. Καλή τύχη.

ζώδιο: 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Παρθένος με παρθένος

Αν είστε παρθένος και ενδιαφερόσαστε για έναν άλλο παρθένο θα έχετε μία αρμονική και ήρεμη σχέση. Είστε και οι δύο γήινα ζώδια. Η λογική είναι γνώμονας στη ζωή σας και είστε και οι δύο τελειομανείς. Προσοχή μήπως βαρεθείτε εύκολα γιατί δεν θα υπάρχει "τρέλα" και φαντασία στη σχέση σας. Παρόλα αυτά αν υπάρξει σχέση ανάμεσά σας θα έχετε μία πλήρως οργανωμένη ζωή. Καλή τύχη.

ζώδιο: 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
και ζώδιο: 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λέων με αιγόκερος

Αν είστε λέων και σας ενδιαφέρει ένα αιγοκεράκι, δύσκολα θα καταφέρετε να συμβιώσετε. Εσείς θεωρείτε βαρετό έναν αιγόκερω ενώ ο αιγόκερος δεν μπορεί να δεχτεί τις αρχηγικές τάσεις σας. Επίσης το αιγοκεράκι σας είναι τσιγγούνης ενώ εσείς τρομερά σπάταλοι. Τα δύο αυτά ζώδια διαφωνούν συνέχεια. Ο λέων νιώθει συνεχώς ταπεινωμένος από έναν αιγόκερο και στο τέλος απλά φεύγει.

ζώδιο: 
ΛΕΩΝ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Καρκίνος με αιγόκερω

Αν ανήκετε στο ζώδιο του καρκίνου και σας αρέσει ένας αιγόκερος, να θυμόσαστε πως έχετε αρκετές διαφορές εσείς οι δύο αλλά ελκύετε πολύ ο ένας τον άλλο. Εσείς θέλετε να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αγάπη και να ζείτε μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Το αιγοκεράκι σας είναι φαινομενικά ψυχρό και ενδιαφέρεται περισσότερο για την καριέρα του.

ζώδιο: 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Δίδυμος με αιγόκερω

Αν είστε δίδυμος και ενδιαφερόσαστε για έναν αιγόκερω, σκεφτείτε το καλά. Είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Εσείς ως διδυμάκια είστε και θα είστε για πάντα παιδιά ενώ ο αιγόκερος πολύ ώριμος και λογικός άνθρωπος. Έχετε πολλές διαφορές και για να υπάρξει σχέση πρέπει να κάνετε άπειρους συμβιβασμούς. Επιπλέον εσείς δεν θέλετε να είναι τα πάντα οργανωμένα όμως ο αιγόκερως είναι τρομερά οργανωτικός.

ζώδιο: 
ΔΙΔΥΜΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Κριός με αιγόκερω

Αν είστε κριός και ενδιαφερόσαστε για έναν αιγόκερω, θα περάσετε ωραίες στιγμές μαζί, παρά το γεγονός ότι έχετε πολλές διαφορές. Εσείς είστε αυθόρμητοι και αισιόδοξοι άνθρωποι ενώ το γήινο αιγοκεράκι σας είναι συντηρητικό και μεθοδικό. Γι αυτό θα υπάρξουν καβγαδάκια στη σχέση σας. Παρόλα αυτά εσείς θα "δίνετε" αισιοδοξία και θάρρος στο αιγοκεράκι σας.

ζώδιο: 
ΚΡΙΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ταύρος με αιγόκερω

Αν είστε ταυράκι και έχετε ερωτευτεί έναν αιγόκερω, θα μπορέσετε να κάνετε μία καλή σχέση. Έχετε πολλά κοινά στοιχεία ως χαρακτήρες. Είστε και οι δύο λογικοί, πρακτικοί και ρεαλιστές. Σας ενδιαφέρει η κοινωνική σας καταξίωση και στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Όμως προσοχή μήπως η ζωή σας δεν έχει καθόλου "τρέλα". Προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για διασκέδαση, ψυχαγωγία και βολτούλες.

ζώδιο: 
ΤΑΥΡΟΣ
και ζώδιο: 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ιχθύς με ιχθύ

Αν είστε ιχθύς και την έχετε "πατήσει" με έναν άλλο ιχθύ να θυμόσαστε πως νιώθετε ο ένας τον άλλο. Μπορείτε και δείχνετε κατανόηση και αγάπη αλλά στα πρακτικά θέματα και στην οργάνωση δεν τα καταφέρνετε. Είστε και οι δύο ρομαντικοί, συναισθηματικοί και τρυφεροί άνθρωποι. Επιπλέον αγαπάτε την ηρεμία και την αρμονία. Το ένστικτό σας θα σας οδηγεί και το συναίσθημα θα κυριαρχεί σε αυτή τη σχέση.

ζώδιο: 
ΙΧΘΥΣ
και ζώδιο: 
ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς με υδροχόο

Αν είστε ιχθύς και έχετε ερωτευτεί έναν υδροχόο, θα νιώσετε έλξη από την πρώτη στιγμή. Ελκύετε ο ένας τον άλλο αλλά η σχέση σας θα είναι απρόβλεπτη, όπως άλλωστε είστε κι εσείς. Ο υδροχόος είναι πιο λογικός και λιγότερο συναισθηματικός από εσάς. Εσείς είστε συναισθηματικοί, τρυφεροί και κάποιες φορές "κτητικοί". Ίσως ο υδροχόος σας δεν μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλα αυτά.

ζώδιο: 
ΙΧΘΥΣ
και ζώδιο: 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Syndicate content