χαρακτηριστικά ζωδίων.

Επαγγέλματα για αιγόκερω

Ο αιγόκερος ανήκει στα ζώδια της γης. Τί να πρωτοπεί κανείς για τα αιγοκεράκια, είναι τα πιο σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ωριμάζουν γρήγορα και παραμένουν ώριμοι για πάντα. Στο σχολείο είναι πρότυπο μαθητή και ιδιαίτερα υπέυθυνα άτομα. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι τα σχετικά με οικονομικές επιστήμες: Οικονομολόγοι, τραπεζικοί υπάλληλοι και λογιστές.

Επαγγέλματα για τοξότη

Ο τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς. Οι τοξότες είναι δραστήριοι τόσο ως μαθητές, όσο και ως ενήλικες. Ασχολούνται με πολλά πράγματα και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κόσμο. Τους αρέσει η πολυκοσμία και η περιπέτεια. Κάποια επαγγέλματα για τοξότη είναι η διαφήμιση και ο τύπος. Γενικά τους ταιριάζουν τα επαγγέλματα, που έχουν σχέση με δημόσιες σχέσεις.

Επαγγέλματα για ζυγό

Ο ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα. Οι ζυγοί είναι καλλιτεχνικές φύσεις και ιδιαίτερα καλαίσθητα άτομα. Από τη μαθητική τους ζωή ασχολούνται μόνο με όσα ταιριάζουν στην αισθητική τους. Επιλέγουν επαγγέλματα που ταιριάζουν στην αισθητική τους. Επίσης θέλουν να είναι καλοντυμένοι στον εργασιακό τους χώρο. Κάποια προτεινόμενα επαγγέλματα για τα ζυγάκια είναι: Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές.

Επαγγέλματα για περθένο

Οι παρθένοι ανήκουν στα ζώδια της γης. Χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα είναι η συνέπεια, η τελειομανία και η μεθοδικότητα. Ως μαθητές είναι πολύ αγαπητοί και στην ενήλικη ζωή τους μπορούν να φέρουν εις πέρας τις δύσκολες αποστολές. Κάποια επαγγέλματα, που ταιριάζουν σε έναν παρθένο, είναι λογιστής ή γραμματέας.

Επαγγέλματα για λέων

Τα λιοντάρια ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Βασικό χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι οι αρχηγικές τους τάσεις. Είναι οργανωτικά άτομα και ξεχωρίζουν τόσο ως μαθητές, όσο και στη μετέπειτα ζωή τους. Πολλά λιοντάρια καταφέρνουν να κάνουν μία αξιόλογη καριέρα. Το επάγγελμα που τους ταιριάζει είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Έτσι είναι οι ίδιοι "Αρχηγοί" και κατευθύνουν τα πράγματα.

Επαγγέλματα για καρκίνο

Ο καρκίνος είναι ένα από τα τρία ζώδια του νερού. Τα καρκινάκια είναι ήσυχα παιδιά και προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις καταστάσεις. Είναι εσωστρεφείς άνθρωποι και θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι γιατρός ή καθηγητής. Συχνά ένας καρκίνος επιλέγει να κάνει για επάγγελμα κάποιο χόμπυ του.

Τι εκφράζει η σελήνη;

Η σελήνη συνδέεται με τα συναισθήματα και τις ανθρώπινες αντιδράσεις. Αναλόγως σε ποιό ζώδιο βρίσκεται η σελήνη του κάθε ανθρώπου, ο άνθρωπος έχει κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Η σελήνη δείχνει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, τις διαθέσεις μας, τις αντιδράσεις μας, τις ευαισθησίες μας και τις κρυφές μας επιθυμίες.

Ζώδια του νερού: Πώς είναι ως ερωτικοί σύντροφοι

Οι ιχθύες, ο καρκίνος και ο σκορπιός ανήκουν στα ζώδια του νερού. Ένας ερωτικός σύντροφος, που ανήκει σε ζώδιο του νερού είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος. Από την πρώτη επαφή με κάποιο από τα ζώδια του νερού, καταλαβαίνεις πόσο ζεστοί και συμπαθητικοί σύντροφοι είναι. Ο σκορπιός, οι ιχθύες και ο καρκίνος είναι ζώδια με μεγάλη φαντασία και αντιμετωπίζουν τις ερωτικές σχέσεις σοβαρά.

Syndicate content