Κερδίστε τη γυναίκα τοξότη

Η γυναίκα τοξότης εύκολα επικοινωνεί με το αντίθετο φύλο. Κατά κοινή παραδοχή μία γυναίκα τοξότης κάνει εύκολα "φιλίες" με άντρες. Οι τοξοτίνες φιλοσοφούν τη ζωή και είναι απλές και δοτικές στις ερωτικές τους σχέσεις. Όπως και οι άντρες τοξότες, έτσι και οι γυναίκες είναι ανεξάρτητες και συχνά επιπόλαιες στις επιλογές τους. Επειδή οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του τοξότη είναι αισιόδοξες και θετικές επιλέγουν άντρες εξίσου δυναμικούς και ευχάριστους. Για να κερδίσετε λοιπόν μία γυναίκα τοξότη πρέπει να την κάνετε να γελάει, να μην είστε κυκλοθυμικοί και κατυφείς. Επίσης για να κερδίσετε μία τοξοτίνα και να μείνει δίπλα σας, μην την καταπιέσετε ή την εγκλωβίσετε. Αν αφήσετε μία γυναίκα τοξότη να εκφραστεί και δεν την περιορίσετε θα σας δώσει πολλές όμορφες στιγμές, με μπόλικη τρέλα.
Χρόνια πολλά στις γυναίκες τοξότες και να τις χαιρόσαστε όσοι τις επιλέξατε.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - τοξότης - Ο Ιούνιος μπήκε μαζί με το καλοκαίρι και οι προβλέψεις για τους τοξότες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •