Με ποια ζώδια ταιριάζω;

Πολλές φορές όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί με ποια ζώδια ταιριάζουμε. Τα ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων εξαρτώνται από τον αστρολογικό, γενέθλιο χάρτη των δύο συντρόφων αλλά υπάρχουν και κάποια γενικά ταιριάσματα.
Οι άντρες κριοί ταιριάζουν ακόμη και για έναν γάμο με μία γυναίκα κριό και δεν ταιριάζουν με γυναίκα σκορπιό. Επίσης πολλές φορές υπάρχουν έντονοι χωρισμοί άντρα κριού με γυναίκα λέοντα. Οι γυναίκες στο ζώδιο του λέοντα είναι εγωίστριες σαν τους άντρες κριούς και γι αυτό τα δύο αυτά ζώδια διαφωνούν. Η γυναίκα σκορπιός ζηλεύει έναν άντρα κριό και δεν γίνεται να υπάρξουν, εύκολα, μαζί.
Οι γυναίκες κριοί επιλέγουν άντρα κριό, λέοντα, τοξότη. Ενώ δύσκολα θα κάνουν σχέση γάμου με έναν άντρα καρκίνο. Επίσης δεν ταιριάζουν με άντρα ζυγό και άντρα παρθένο. Οι καρκίνοι είναι άνθρωποι του σπιτιού και η γυναίκα κριός πιο περιπετειώδης. Επίσης η γυναίκα κριός επιλέγει και άντρα υδροχόο μιας και ένας υδροχόος είναι ανεξάρτητος και έχει μία έντονη γοητεία. Οι άντρες παρθένοι είναι πολύ σχολαστικοί και οι κριαρίνες δεν τους αντέχουν. Ο άντρας ζυγός με τη γυναίκα κριό έχουν ερωτική έλξη αλλά δεν ταιριάζουν ως χαρακτήρες.

Οι άντρες ταύροι τις περισσότερες φορές κάνουν σχέση γάμου με γυναίκα ταύρο ή γυναίκα ζυγό. Επίσης δύσκολα κάνουν σοβαρή σχέση με γυναίκα δίδυμο και γυναίκα λέοντα. Οι άντρες ταύροι επιλέγουν μία γυναίκα ζυγό καθότι είναι και οι δύο καλαίσθητοι, ερωτικοί και έχουν μία αρμονία στη σχέση τους. Οι λιονταρίνες είναι πολύ κοινωνικές και σπάταλες για έναν άντρα στο ζώδιο του ταύρου. Επίσης οι ταύροι ταιριάζουν με γυναίκα καρκίνο μιας και είναι σταθερές και αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια.
Οι γυναίκες ταύροι ταιριάζουν με άντρα ταύρο ενώ δεν ταιριάζουν με άντρα υδροχόο. Επίσης ταιριάζουν με δίδυμο αλλά δεν αντέχουν εύκολα έναν σκορπιό. Τόσο η ταυρίνα, όσο και ο άντρας σκορπιός έχουν έντονες προσωπικότητες και ζηλεύουν κατά συνέπεια συνεχώς θα μαλώνουν. Με έναν άντρα δίδυμο η σχέση θα είναι αλληλοσυμπληρωματική μιας και ο ταύρος ισορροπεί τον επιπόλαιο δίδυμο.

Ο άντρας δίδυμος ταιριάζει με γυναίκα δίδυμο και δεν ταιριάζει καθόλου με μία γυναίκα αιγόκερω. Οι αιγοκερίνες είναι πολύ σοβαρές για έναν δίδυμο. Επίσης οι δίδυμοι έχουν μία περίεργη χημεία με τις σκορπίνες και ενώ είναι διαφορετικοί άνθρωποι ελκύει ο ένας τον άλλο.
Οι γυναίκες δίδυμοι ταιριάζουν και ενίοτε παντρεύονται άντρες διδύμους αλλά σπάνια ταιριάζουν με άντρα ταύρο και άντρα σκορπιό. Οι σκορπιοί και οι ταύροι είναι ελαφρώς κτητικοί για μία γυναίκα δίδυμο.

Οι άντρες καρκίνοι ταιριάζουν απόλυτα με τις γυναίκες στο ίδιο ζώδιο. Φροντίζει ο ένας τον άλλο και αγαπούν και οι δύο πολύ την οικογενειακή ζωή και ηρεμία. Είναι κακός συνδυασμός ο άντρας καρκίνος με τη γυναίκα κριό. Η κριαρίνες είναι πολύ δυναμικές και "αδιάφορες" βάσει των κριτηρίων ενός άντρα καρκίνου.
Οι γυναίκες καρκίνοι δεν ταιριάζουν με άντρα υδροχόο ενώ πιο εύκολα μένουν με ταύρους και καρκίνους. Οι υδροχόοι είναι πολύ ανεξάρτητοι και προοδευτικοί για μία γυναίκα καρκίνο. Η γυναίκα καρκίνος ταιριάζει με έναν άντρα ταύρο μιας και ο ένας παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια, στο άλλο.

Ο άντρας λέοντας συχνά κάνουν σχέση με γυναίκα κριό. Δύσκολα μένουν με γυναίκα υδροχόο. Ο λέοντας με τη γυναίκα κριό είναι δυναμικοί και γεμάτοι ζωντάνια και δίψα για ζωή και για περιπέτεια. Ο άντρας λέοντας δεν ταιριάζουν με γυναίκα ζυγό μιας και η γυναίκα ζυγός είναι "φιλάρεσκη" και δεν τονώνει την αυτοπεποίθηση του υπερήφανου λέοντα.
Οι γυναίκες στο ζώδιο του λέοντα δεν ταιριάζουν πολύ με άντρα ταύρο γιατί τους θεωρούν ελαφρώς βαρετούς. Ενώ ο άντρας λέοντας ταιριάζει με γυναίκα κριό, η γυναίκα λέοντας δεν αντέχει έναν άντρα κριό. Επειδή και ο κριός είναι δυναμικός οι λιονταρίνες δεν αντέχουν πολύ. Επίσης με έναν τοξότη η σχέση δεν έχει διάρκεια. Οι γυναίκες λέοντες ταιριάζουν με άντρα υδροχόο μιας και οι δύο είναι εξωστρεφείς και μεγαλόψυχοι όταν ερωτεύονται.
Ο άντρας παρθένος ταιριάζουν με μία γυναίκα του ιδίου ζωδίου ενώ σπάνια κάνουν μία μακροχρόνια σχέση με γυναίκα κριό. Η γυναίκα κριός είναι πολύ δυναμική και μαχητική ενώ ο άντρας παρθένος είναι συνετός και πρακτικός. Γι αυτό και δεν κάνουν μία επιτυχημένη σχέση.
Οι γυναίκες παρθένοι συνήθως παντρεύονται άντρα παρθένο και σπάνια κάνουν μία καλή σχέση με άντρα ιχθύ. Η γυναίκα παρθένος είναι λογική και ρεαλίστρια ενώ ο άντρας ιχθύς απόλυτα συναισθηματικός και ρομαντικός ώστε να τον κατανοήσει μία παρθένος.

Ένας άντρας ζυγός ταιριάζει με μία γυναίκα ζυγό μιας και είναι και οι δύο ισορροπημένοι και ήρεμοι. Η σχέση τους είναι ομαλή και αρμονική. Ο άντρας ζυγός δεν ταιριάζει με μία γυναίκα κριό. Οι γυναίκες κριοί είναι μαχητικές, τσακώνονται με έναν άντρα καταστάσεις που ο άντρας ζυγός δεν αντέχει.
Οι γυναίκες ζυγοί είναι πιθανόν να κάνουν μία καλή σχέση με άντρα ζυγό ή με άντρα ταύρο και εύκολα θα χωρίσουν με έναν άντρα λέοντα. Οι λέοντες είναι φιλάρεσκοι και η γυναίκα ζυγός επίσης και έτσι δημιουργείται μία κόντρα ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια. Η γυναίκα ζυγός θαυμάζει έναν άντρα ταύρο και ο άντρας ταύρος ηρεμεί με την ήρεμη και αρμονική ζυγό.

Ο άντρας σκορπιός ταιριάζει απόλυτα με μια γυναίκα ιχθύ ενώ δεν ταιριάζει με γυναίκα δίδυμο και ταύρο. Ο σκορπιός δεν αντέχει την επιπόλαιη γυναίκα δίδυμο, η οποία είναι απόλυτα εξωστρεφής ενώ ο σκορπιός μυστικοπαθής και συναισθηματικός. Ο άντρας σκορπιός συγκρούεται συχνά με τη γυναίκα ταύρο μιας και οι δύο ζηλεύουν και έχουν έντονες προσωπικότητες.
Η γυναίκα σκορπιός ταιριάζει με άντρα ιχθύ ενώ δεν ταιριάζει με κριό και υδροχόο. Ο άντρας κριός είναι εξίσου δυναμικός και η γυναίκα σκορπίνα δεν τον "αντέχει". Ο άντρας υδροχόος είναι πολύ φιλελεύθερος και προοδευτικός για μία σταθερή σκορπίνα.

Ο άντρας τοξότης ταιριάζει με γυναίκα κριό και γυναίκα τοξότη ενώ δεν ταιριάζει με γυναίκα δίδυμο, λέοντα και γυναίκα αιγόκερω. Ο άντρας τοξότης χωρίζει εύκολα με μία λιονταρίνα μιας και οι τοξότες θα θαυμάσουν το ωραίο φύλο και η γυναίκα λέοντας θέλει να ασχολούνται μόνο με αυτή. Ο τοξότης δεν βρίσκει ελκυστική τη γυναίκα δίδυμο μιας και είναι επιπόλαιη και εξίσου εξωστρεφής με τον ίδιο. Ενώ με τη γυναίκα κριό ταιριάζει απόλυτα μιας και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και είναι και οι δύο δυναμικοί και περιπετειώδεις. Ο τοξότης δεν αρέσκεται από τη σταθερότητα μιας γυναίκας αιγόκερου και από την τάση της να απαιτεί "ασφάλεια".
Η γυναίκα τοξότης ταιριάζει με έναν άντρα τοξότη μιας και έχουν την ίδια οπτική και είναι και οι δύο ανεξάρτητοι και δυναμικοί.

Ο άντρας αιγόκερως ταιριάζει με γυναίκα αιγόκερω και με γυναίκα ιχθύ. Η σχέση ενός άντρα αιγόκερου με μία γυναίκα ιχθύ είναι συμπληρωματική και ο ιχθύς βοηθάει τον αιγόκερω να νιώσει κάποια συναισθήματα και να ανοιχτεί.
Οι γυναίκες αιγόκεροι ταιριάζουν με έναν άντρα αιγόκερω αλλά δεν ταιριάζουν καθόλου με άντρα τοξότη. Οι τοξότες είναι εξωστρεφείς και ανεξάρτητοι ενώ οι γυναίκα αιγόκερως εσωστρεφής και "συντηρητική". Επίσης η αιγοκερίνες δεν αντέχουν τον άντρα δίδυμο, τον οποίο θεωρούν επιπόλαιο και "ανώριμο".

Ο άντρας υδροχόος ταιριαζει και ενίοτε παντρεύεται γυναίκα υδροχόο και σπάνια ταιριάζει με γυναίκα ταύρο ή σκορπιό. Δύο υδροχόοι μαζί δέχονται ο ένας τις ιδιοτροπίες του άλλου. Οι ταύροι και οι σκορπιοί είναι ιδιαίτερα κτητικοί για έναν προοδευτικό και ανεξάρτητο υδροχόο.
Η γυναίκα υδροχόος ταιριάζει με έναν άντρα υδροχόο αλλά δεν αντέχει έναν άντρα λέοντα. Επίσης ταιριάζουν με ένα άντρα τοξότη μιας και είναι και οι δύο ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί. Οι άντρες λέοντες είναι πολύ υπερήφανοι και "φιλάρεσκοι" για μία γυναίκα υδροχόο.

Οι άντρες ιχθύς ταιριάζουν με γυναίκα στο ζώδιο του ιχθύ και δεν ταιριάζουν με παρθένο και ζυγό. Ο σκορπιός με τον ιχθύ έχουν μία μυστήρια, συναισθηματική σχέση. Η γυναίκα παρθένος είναι πρακτική και ορθολογίστρια για έναν συναισθηματικό ιχθύ. Επίσης η γυναίκα ζυγός θέλει πολύ χρόνο με τον ερωτικό της σύντροφο αλλά ο άντρας ιχθύς είναι πολύ μοναχικός.
Η γυναίκα ιχθύς ταιριάζουν και ενίοτε παντρεύονται γυναίκα σκορπιό μιας και η σχέση αυτή είναι άκρως μυστικοπαθής και ενεργειακή. Επίσης η γυναίκα ιχθύς δεν ταιριάζει με ένα άντρα τοξότη. Οι τοξότες είναι κάπως "αναίσθητοι" για μία τρυφερή γυναίκα στο ζώδιο του ιχθύ. Τέλος, η γυναίκα ιχθύς ταιριάζει με έναν άντρα αιγόκερω μιας και τους δένει κάτι συνετό και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •