Νέα σελήνη στους ιχθείς έως τις 19/03/2011

Η νέα σελήνη στο ζώδιο των ιχθύων έως και τις 19 Μαρτίου θα επηρεάσει όλα τα καινούργια ξεκινήματα. Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο σε συνεργασίες, σχέσεις, αποφάσεις και ίσως ευνοηθούν όσοι κινηθούν παρασκηνιακά και όχι ευθέως. Παρόλα αυτά τα περισσότερα ζώδια θα αποκτήσουν θάρρος και τόλμη. Η νέα αυτή σελήνη στο ζώδιο του ιχθύ ενώ θα έχει παρασκήνιο, θα φέρει και ένα οριστικό τέλος σε "κακές" συνήθειες, συνεργασίες που μας κουράζουν, σχέσεις που μας ταλαιπωρούν κτλ. Επιπλέον θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, αντιδράσεις, αντιπαραθέσεις, απεργίες, διαφωνίες, αντιδραστικές συμπεριφορές και όλα αυτά σε όλους τους τομείς αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της νέας αυτής σελήνης θα ευνοηθούν οι ταύροι, οι καρκίνοι, οι ιχθείς, οι αιγόκεροι και οι σκορπιοί, των δεύτερων δεκαήμερων. Τα παραπάνω ζώδια θα ευνοηθούν από τις αλλαγές, οι οποίες θα συμβούν στις ζωές τους. Πιο δύσκολα θα περάσουν οι δίδυμοι, οι παρθένοι και οι τοξότες των δεύτερων δεκαήμερων.
Είναι καλό να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης. Προσοχή λοιπόν σε νέες γνωριμίες, νέες επαφές και νέα ξεκινήματα γιατί ίσως κάποια πράγματα ή κάποιοι άνθρωποι να μην είναι όπως φαίνονται. Η νέα σελήνη έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πάραυτα μπορείτε απλά με υπομονή και σύνεση να κάνετε τις σωστές επιλογές και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •