Νέα σελήνη στο σκορπιό στις 06/11/2010

Η νέα σελήνη στο ζώδιο του σκορπιού θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου του 2010 και ημέρα Σάββατο, στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Η νέα αυτή σελήνη θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Επειδή η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του σκορπιού θα είναι γεμάτη πάθος, ερωτισμό, φιλοδοξίες και δύναμη. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα πάρουν ριζικές αποφάσεις και θα κάνουν αλλαγές. Κάποιες ερωτικές σχέσεις θα τελειώσουν και γενικότερα συνεργασίες και έρωτες, που μας κάνουν "κακό", θα λάβουν τέλος. Η νέα σελήνη στο ζώδιο του σκορπιού θα φέρει απώλειες σε οικονομικά θέματα, επενδύσεις αλλά και σε συνεργασίες που δεν είναι δημιουργικές και εποικοδομητικές. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα παλέψουν ώστε να κρατήσουν την εξουσία, να καταφέρουν να επικρατήσουν οικονομικά ή να καταφέρουν να κάνουν πραγματικότητα τις φιλοδοξίες τους.
Η νέα σελήνη στο ζώδιο του σκορπιού είναι ευνοϊκή για καινούργια ξεκινήματα εφόσον γίνουν με σύνεση και υπομονή. Επίσης πολλοί είναι αυτοί που θα διακόψουν κάθε σχέση με έρωτες του παρελθόντος και θα επιλέξουν να κάνουν μία καινούργια αρχή στον ερωτικό τομέα. Η νέα σελήνη θα είναι εκρηκτική και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις μας. Είναι καλό να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για έναν χωρισμό ή για τη λήξη μιάς συνεργασίας αν δεν είμαστε σίγουροι για τις συνέπειες. Απότομες αλλαγές, χωρισμοί και ριζικές αλλαγές προβλέπονται για τους σκορπιούς, τους λέοντες, τους υδροχόους και τους ταύρους, των δεύτερων δεκαημέρων. Οι αιγόκεροι, οι καρκίνοι, οι ιχθείς και οι παρθένοι, των δεύτερων δεκαημέρων θα είναι πιο λογικοί αλλά θα επηρεαστούν από τις αποφάσεις και τις αλλαγές που επέλεξαν κάποιοι άλλοι. Είναι μία ακόμη νέα σελήνη. Υπομονή και σύνεση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να επωφεληθείτε.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - σκορπιός - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους σκορπιούς είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •