Ουρανός Δεκεμβρίου 2010

Ο Δεκέμβρης είναι ο τελευταίος μήνας του 2010 και η χρονιά θα κλείσει με πολλές αλλαγές, συναισθηματική ένταση και κάποιες ευκαιρίες. Ο ουρανός του Δεκεμβρίου 2010 έχει ως εξής:
Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου (1 με 10 Δεκεμβρίου) ο ουρανός του Δεκεμβρίου ξεκινάει με το πέρασμα του ερμή στο ζώδιο του αιγόκερου. Γι αυτό ευνοείται ο ορθολογισμός. Θα πραγματοποιηθεί μία νέα σελήνη στις 5 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του τοξότη. Η νέα σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα και εντάσεις, που θα λυθούν εφόσον υπάρξει ηρεμία και εποικοδομητικός διάλογος. Στις δέκα του μήνα ο ερμής θα κινηθεί ανάδρομα και θα υπάρξει σύγχυση σε θέματα καριέρας.
Ο ουρανός του Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου έχει ως εξής:
Το δεύτερο δεκαήμερο (11 με 20 Δεκεμβρίου) ξεκινάει με τον ανάδρομο ερμή αλλά στις 16- 17 του μήνα ο πλανήτης δίας μας δίνει κέφι και ευδιαθεσία. Προσοχή όμως στις σπατάλες. Στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία πανσέληνος στο ζώδιο των διδύμων. Η πανσέληνος θα "φέρει" αιφνίδιες αλλαγές και πολλές ερωτικές σχέσεις, συνεργασίες θα φτάσουν στο τέλος τους. Είναι καλό να δώσουμε έμφαση στον επαγγελματικό μας τομέα. Ίσως υπάρξουν καινούργιες και έξυπνες ιδέες.
Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου ο ουρανός του Δεκεμβρίου έχει ως εξής:
Το τρίτο δεκαήμερο (21 με 31 Δεκεμβρίου) ξεκινάει με μία έκλειψη στο τετράγωνο ερμή- ουρανού. Κατά συνέπεια θα υπάρξουν εντάσεις. Στις 24 του μήνα θα αρχίσει να υπάρχει σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Στις 30 του Δεκεμβρίου ο ουρανός του Δεκεμβρίου, με τον ερμή σε ορθή πορεία, βάζει τέλος στα προβλήματα.
Κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου ο ουρανός του Δεκεμβρίου "δίνει" θετικές και αρνητικές όψεις γι αυτό καλούμαστε να είμαστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και υπομονετικοί ώστε να υποδεχτούμε το 2011 με αισιοδοξία, δύναμη και χαρά.
Καλό μήνα, καλά χριστούγεννα και καλή δύναμη σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •