Ο άντρας αιγόκερος

Ο άντρας αιγόκερος ανήκει στα γήινα ζώδια. Είναι φιλόδοξος, ήρεμος, εργατικός και επίμονος σε όσα κάνει. Οι περισσότεροι άντρες αιγόκεροι καταφέρνουν να αποκτήσουν χρήματα και εξουσία. Παρόλα αυτά είναι ταπεινοί άνθρωποι και απαισιόδοξοι. Πάντα προβληματισμένοι καταλήγουν στην εργασιοθεραπεία όποτε έχουν κάποιο πρόβλημα.
Στις ερωτικές του σχέσεις ο άντρας αιγόκερος δεν είναι "εύκολος". Δύσκολα ανοίγει την καρδιά του και φαίνεται ψυχρός και επιφυλακτικός. Είναι ώριμος και πιστός. Παρόλα αυτά αν μία γυναίκα καταφέρει να τον κερδίσει θα νιώσει τη θέρμη του και την ευαίσθητη πλευρά του. Αν επιλέξετε έναν άντρα αιγόκερο για ερωτικό σύντροφο, προσπαθήστε να είστε χαρούμενη και αισιόδοξη ώστε να μην νιώσετε "μελαγχολικά" όντας σε αυτή τη σχέση.
Ο άντρας αιγόκερος αγαπάει την οικογένεια και τα παιδιά και παρέχει υλικά αγαθά και ασφάλεια στη γυναίκα και στα παιδιά του. Είναι συντηρητικός και αποζητά την τελειότητα σε όλους τους τομείς. Αρκεί να μην αισθάνεται πίεση ή καταπίεση από τους γύρω του. Όσο περνούν τα χρόνια, ο άντρας αιγόκερος αποκτά δύναμη, οικονομική ανεξαρτησία και χαλαρώνει λιγάκι, δεν θα γίνει όμως ποτέ απόλυτα χαλαρός ή επιπόλαιος. Αν αντέχετε επιλέξτε έναν άντρα αιγόκερο και σίγουρα θα σας χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές και κυρίως συναισθηματική ασφάλεια.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - αιγόκερως - Ο Ιούνιος μπήκε και οι προβλέψεις του για τους αιγόκερους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •