Πανσέληνος Νοεμβρίου στον ταύρο στις 21/11/2010

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του ταύρου στις 21 του μήνα και ώρα 19:30. Η επιρροή της πανσελήνου έχει ξεκινήσει από τις 16 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί έως τις 26 του Νοέμβρη. Ανάμικτα θα είναι τα συναισθήματα που θα μας δημιουργήσει και η διάθεσή μας θα είναι μία θετική και μία αρνητική. Επίσης κατά τη διάρκεια της πανσελήνου θα υπάρξουν "απώλειες", ειδικά για όσους δεν τις έχουν υπολογίσει ώριμα και συνετά.
Η πανσέληνος του Νοεμβρίου θα φέρει δυσκολίες και προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις, σε συνεργασίες και στα οικονομικά ζητήματα. Πολλές θα είναι οι συνεργασίες που θα τελειώσουν, κάποιες σχέσεις θα φτάσουν σε ένα τέλμα και οι λάθος επενδύσεις τώρα θα φτάσουν στο τέλος τους. Επιπλέον όσοι συμπεριφέρθηκαν άδικα ή καταχράστηκαν χρήματα κτλ. τώρα θα "ξεσκεπαστούν". Παρόλα αυτά όσοι έχουν αποφασίσει ότι θα προβούν σε αλλαγές θα μπορέσουν να ισορροπήσουν ευκολότερα.
Δυσκολότερα θα περάσουν οι ταύροι, οι υδροχόοι, οι λέοντες και οι σκορπιοί των τρίτων δεκαημέρων, οι οποίοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο τί επενδύσεις κάνουν, τις ερωτικές σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Τα τέσσερα αυτά σταθερά ζώδια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Ευκολότερα θα περάσουν στην πανσέληνο οι αιγόκεροι, οι ιχθείς, οι παρθένοι και οι ιχθείς των τρίτων δεκαημέρων. Η πανσέληνος αυτή είναι μία ευκαιρία να δούμε τα λάθη μας, να τα συνειδητοποιήσουμε και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον.
Κάθε πανσέληνος μας βγάζει από την ηρεμία και τη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας, ίσως θέλει να μας "διδάξει" κάτι. Ας απολαύσουμε την ομορφιά του φεγγαριού και ας φτάσουμε πιο κοντά στην "αυτογνωσία" μας.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •