Πανσέληνος Οκτωβρίου στον κριό στις 23/10/2010

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2010 στις 4:36 πμ στο ζώδιο του κριού. Η πανσέληνος του Οκτωβρίου αυξάνει τα συναισθήματα και μας ωθεί να τα εκφράσουμε. Η συγκεκριμένη πανσέληνος θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά μας χωρίς να μπορούμε να ελέγχουμε το λόγο μας. Κατά συνέπεια θα εκφράσουμε όσα συναισθήματα έχουμε, είτε είναι θετικά, είτε είναι αρνητικά. Θα νιώσουμε την ανάγκη για συντροφικότητα και για όμορφες συνεργασίες με άλλους ανθρώπους. Η πανσέληνος του Οκτωβρίου στο ζώδιο του κριού θα μας "βγάλει" τα συναισθήματά μας για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Επίσης αυτά που θα εκφράσουμε και θα βγάλουμε από μέσα μας δεν υποκινούνται από τη λογική αλλά από το ένστικτό μας. Όλα τα ζώδια θα διεκδικήσουν την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον των άλλων και θα γίνουν πολλές προσπάθειες να γίνουμε αρεστοί και αποδεκτοί από συνεργάτες, φίλους και ερωτικούς συντρόφους. Η πανσέληνος αυτή θα μας βγάλει κάθε αλήθεια από μέσα μας με ευθύτητα, ειλικρίνεια και ωμότητα.
Πολλοί θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν έντονα έναν ερωτικό σύντροφο και όλοι μας θα νιώσουμε την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Σαφώς κατά τη διάρκεια της πανσελήνου θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις αλλά θα γίνουμε πιο "σοφοί", υπομονετικοί και θα γίνουν προσπάθειες να διορθωθούν τα αρνητικά στοιχεία της ζωής μας. Επιπλέον θα διεκδικήσουμε σωστά και αυθόρμητα όσους ανθρώπους έμειναν δίπλα μας, όσους ανθρώπους αγαπάμε και όποιες συνεργασίες έχουμε επιλέξει.
Είναι μία ακόμη πανσέληνος λιγάκι πιο συναισθηματική και αξίζει να την απολαύσουμε.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •