Πανσέληνος στις δέκα Νοεμβρίου στο ζώδιο του ταύρου- Προβλέψεις ζωδίων

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του ταύρου, στις 10 Νοεμβρίου και 22:20 ώρα Ελλάδος. Η πανσέληνος αυτή από το ζώδιο του ταύρου θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 15 Νοεμβρίου 2011. Είναι καλό να δείξουμε προσοχή στις ερωτικές μας σχέσεις καθώς και στα οικονομικά μας ζητήματα. Η συγκεκριμένη πανσέληνος θα φέρει ξαφνικές απώλειες και αλλαγές σε όσα μας κούρασαν ή έφτασαν σε ένα τέλμα. Γι αυτό και είναι θεμιτό να δείξουμε προσοχή στα οικονομικά μας ζητήματα, στις συνεργασίες μας και στις ερωτικές μας σχέσεις. Πολλές σχέσεις, συνεργασίες και επενδύσεις φτάνουν στο τέλος τους, είτε μας αρέσει, είτε όχι και η πανσέληνος αυτό μας το "δείχνει". Όσοι είναι συνειδητοποιημένοι και ανέμεναν το τέλος σε συνεργασίες ή ερωτικές σχέσεις, θα περάσουν την περίοδο της πανσέληνου πιο απαλά. Πιο δύσκολα θα περάσουν οι σκορπιοί, οι ταύροι, οι λέοντες και οι υδροχόοι των δεύτερων δεκαήμερων όπου θα έχουν προβλήματα και απώλειες σε οικονομικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο και στις ερωτικές τους σχέσεις. Δείξτε λοιπόν λίγη σύνεση και λίγη ψυχραιμία κατά τη διάρκεια της πανσέληνου. Λίγο ευνοημένοι θα είναι οι καρκίνοι, οι αιγόκεροι, οι παρθένοι και οι ιχθύες των δεύτερων δεκαήμερων. Τα ζώδια αυτά θα περάσουν πιο ήρεμες ημέρες. Είναι καλό να είμαστε όλοι ψύχραιμοι και διορατικοί και να μην πάρουμε ρίσκα αν δεν είμαστε σίγουροι για τις συνέπειες. Λίγη εγκράτεια, λίγη ωριμότητα και λίγος ρεαλισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Άλλωστε με κάθε τέλος έρχεται αναπόφευκτα και μία καινούργια αρχή. Ας απολαύσουμε και πάλι το γεμάτο φεγγάρι.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •