Πανσέληνος στον κριό στις 23/09/2010

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του κριού, στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και στις 23 του μήνα. Η πανσέληνος αυτή θα μας κάνει πιο δυνατούς. Η νέα αυτή πανσέληνος θα μας γεμίσει με θάρρος και τόλμη και θα ευνοηθούν οι ερωτικές σχέσεις και οι συνεργασίες, οι οποίες έχουν να μας δώσουν πολλά. Θα μπορέσουμε λοιπόν δυναμικά, με θετική σκέψη και ζωντάνια να ανακαλύψουμε νέα κίνητρα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε καινούργιες αρχές και να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας.
Η νέα αυτή πανσέληνος στον κριό θα είναι βοηθητική στα ξεκινήματα καινούργιων εταιριών αλλά και κινητοποιήσεων. Επίσης σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και δύσκολα θα μπορέσουν να μας παραπλανήσουν. Ο δυναμισμός που θα υπάρξει ίσως μας δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες και μικρούς καβγάδες, ειδικά σε θέματα ηγεσίας και κοινωνικής ανόδου. Παρόλα αυτά στις ερωτικές σχέσεις θα υπάρξει "ρομαντισμός" και μία ώθηση για καινούργια ξεκινήματα, όμορφες σχέσεις και ελπίδα για ανανέωση κάποιων προβληματικών σχέσεων. Η πανσέληνος αυτή θα συνεχίσει να μας επηρεάζει, φυσικά πιο απαλά, έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαήμερου: Ζυγούς, αιγόκερους, κριούς και καρκίνους. Τα ζώδια αυτά θα νιώθουν δυνατά αλλά ίσως η σιγουριά τους αφορά σχέσεις και συνεργασίες που δεν αξίζουν. Από αυτή τη πανσέληνο θα ευνοηθούν οι υδροχόοι, οι λέοντες, οι τοξότες και οι δίδυμοι, των πρώτων δεκαημέρων. Τα ζώδια αυτά θα βιώσουν έναν μεγάλο έρωτα ή κάποιες μεγάλες και ευχάριστες επαγγελματικές επιτυχίες χωρίς να έχουν άγχος για την "αυριανή" μέρα.
Μία ακόμη πανσέληνος πλησιάζει και η ομορφιά του φεγγαριού είναι πάντα δεδομένη... Απολαύστε αυτό το θέαμα.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •