Πανσέληνος Φεβρουαρίου στον λέοντα στις 18/02/2011

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του λέοντα στις 18/02 και θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτική. Η νέα αυτή πανσέληνος θα βάλει φωτιά στις ερωτικές σχέσεις, στις οικονομικές επενδύσεις, τα θέματα των παιδιών και της διασκέδασης. Επίσης η πανσέληνος του Φεβρουαρίου, στο ζώδιο του λέοντα, θα βάλει φωτιά στις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η πανσέληνος θα επιδρά έως και τις 23 του μήνα, με λιγότερες εντάσεις.
Στις ερωτικές σχέσεις μας θα υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες. Πολλές αλήθειες θα βγούνε στην επιφάνεια και θα υπάρξει καταπίεση και αποκάλυψη πολλών γεγονότων. Πολλοί άνθρωποι θα αποκαλύψουν αλήθειες ενώ δεν το περιμένουμε και θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες καταστάσεις. Κάποιοι άνθρωποι με θάρρος και τόλμη θα βγάλουν στην επιφάνεια αλήθειες, οι οποίες δεν συμφέρουν κάποιους. Οι εντάσεις θα είναι πολλές και οι σχέσεις θα είναι εκρηκτικές. Ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο οι συνεργασίες θα έχουν προβλήματα. Η πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του λέοντα θα φέρει "αντιδράσεις" και θα υπάρξουν και πολλές απεργίες. Είναι πιθανόν να χαλάσουν και κάποιες σταθερές ερωτικές σχέσεις.
Επειδή η συγκεκριμένη πανσέληνος θα είναι γεμάτη πάθος και εκρήξεις είναι καλό να αποφύγουμε τα καινούργια ξεκινήματα και να προσέχουμε τις σχέσεις με τους αγαπημένους μας ανθρώπους ώστε να μην έχουμε άσχημες εξελίξεις. Δυσκολότερα θα περάσουν οι λέοντες, οι υδροχόοι, οι ταύροι και οι σκορπιοί των τρίτων δεκαήμερων. Τα ζώδια αυτά θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα στις επαγγελματικές και στις ερωτικές τους σχέσεις. Αυτοί που θα επωφεληθούν από αυτή την εκρηκτική πανσέληνο είναι οι κριοί, οι τοξότες, οι ζυγοί και οι δίδυμοι των τρίτων δεκαήμερων. Τα ζώδια αυτά θα είναι συνετά και με ειλικρίνεια και τόλμη θα αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα.
Υπομονή λοιπόν είναι μία ακόμη εκρηκτική πανσέληνος στο ζώδιο του λέοντα. Προσπαθήστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να προστατεύσετε όσους θέλετε δίπλα σας.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •