Ποσειδώνας στους ιχθείς έως τις 26/01/2026

Ο πλανήτης ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο των ιχθύων έως τις 26/01/2016. Η πλανητική αυτή θέση αφορά τις ελπίδες, τα όνειρα, τις προσδοκίες, τη δημιουργικότητά μας αλλά και τις παραπλανήσεις, τα ψέματα, τις κλοπές και τις πισώπλατες κινήσεις γενικότερα. Εξαιτίας του ποσειδώνα στους ιχθείς θα υπάρξει μια παγκόσμια αφύπνιση. Αυτό το χρονικό διάστημα θα υπάρξουν μπερδέματα σε σχέση με τα όνειρα και τις ελπίδες μας και δεν θα ξέρουμε ποιον δρόμο να ακολουθήσουμε. Συχνά θα "εμπιστευόμαστε" το ένστικτο και τη διαίσθησή μας. Εξαιτίας των οικονομικών και επαγγελματικών προβλημάτων θα έχουμε άγχος και θα νιώθουμε πίεση ενώ η ψυχολογία μας θα είναι περίεργη. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποζητήσουν θεραπείες με πιο φυσικούς τρόπους: Γυμναστική, διαλογισμό, επιστροφή στη φύση. Αρκετοί από εμάς θα συνειδητοποιήσουμε διάφορα παρασκήνια, τόσο στην πολιτική, όσο και στην κοινωνία γενικότερα. Επιπλέον θα υπάρξει έμπνευση και δημιουργικότητα. Καινούργιες ιδέες σχετικές με την τεχνολογία αλλά και με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι πιο ευνοημένοι, από τον ποσειδώνα στους ιχθείς, θα είναι οι αιγόκεροι, οι ταύροι, οι σκορπιοί, οι καρκίνοι και οι ιχθείς. Τα ζώδια αυτά θα έχουν έμπνευση και με λίγη οργάνωση θα επιτύχουν πολλά. Πιο δύσκολα θα περάσουν οι τοξότες, οι παρθένοι και οι δίδυμοι. Τα ζώδια αυτά θα παραπλανηθούν και θα παραπλανήσουν.
Είναι καλό να βρούμε τη χρυσή τομή της φαντασίας και του ρεαλισμού. Επίσης καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να σκεφτόμαστε δύο φορές την κάθε μας κίνηση.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •