Προβλέψεις για το 2012 για όλα τα ζώδια

Το 2012 πλησιάζει και πολλές είναι οι εικασίες για αυτή τη νέα χρονιά. Κάποιες αρχικές προβλέψεις για το 2012, για όλα τα ζώδια δίδονται παρακάτω:
Η νέα χρονιά 2012 προβλέπει καινούργια πράγματα και πολλές αλλαγές, κοινωνικές, οικονομικές αλλά και σε προσωπικό επίπεδο για κάθε ζώδιο. Τα πράγματα δείχνουν "χλωμά" αλλά μετά τον πάτο υπάρχει μόνο η άνοδος. Ο καθένας μας θα κάνει την αυστηρή αυτοκριτική του και θα συνεχίσει πιο δυναμικά την πορεία του.

Το 2012 θα κινηθούν ανάδρομα όλοι οι πλανήτες: Εκτός από τον ήλιο και τη σελήνη. Αυτό συνεπάγεται πολλών προβλημάτων, καθυστερήσεων, αναποδιών, εντάσεων και λαθών. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί είσοδος του Κρόνου στον σκορπιό, πλανητική θέση που θα μας φέρει κάποια "προβλήματα" και αναποδιές σε παγκόσμιο και σε κοινωνικό επίπεδο. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξουν και ευχάριστες ημέρες, όμορφες στιγμές, δυναμικές και αισιόδοξες μέρες. Έτσι γίνεται πάντα, μέσα σε όλα τα δύσκολα, υπάρχουν και οι χαλαρές στιγμές σαν τονωτικές ενέσεις ώστε να μην αφήνουμε τον αγώνα αμαχητί.
Καλή χρονιά σε όλους, με δύναμη, σύνεση, ψυχραιμία και υπομονή.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •