Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Αιγόκερως

Οι αιγόκεροι έχετε γενέθλια τον μήνα Δεκέμβριο και οι προβλέψεις για εσάς δίδονται παρακάτω:
Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας έχει αρχίσει εδώ και καιρό να σας "αλλάζει" και μετά τις γιορτές θα δείτε την πλήρη σας μετάλλαξη. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων θα έχετε την εύνοια του Δία και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδάκι ή θα κάνετε μία γνωριμία, με έναν ελκυστικό, καινούργιο ερωτικό σύντροφο. Πάντως σιγά σιγά θα αρχίσετε και πάλι να είστε "τυχεροί". Δείξτε λίγη προσοχή έως τις 13 του μήνα, που ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις καθώς και ένα άσχημο παρασκήνιο. Η έκλειψη σελήνης στις δέκα του μήνα απαιτεί από εσάς σωστή οργάνωση στα επαγγελματικά σας καθώς και να προσέχετε περισσότερο τον οργανισμό σας. Έχετε πολύ στρες εδώ και καιρό και αυτό κάποια στιγμή θα "εκτονωθεί". Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου σας ωθεί να είστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Τέλος η νέα σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου σας ωθεί για καινούργια ξεκινήματα.
Καλό μήνα σε όλους και ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - αιγόκερως - Ο Ιούνιος μπήκε και οι προβλέψεις του για τους αιγόκερους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •